bloodjackal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Sağ el bileğimdeki tam eklem noktasında bir şişiklik vardı 1 haftadır.Farkında olmadan elimi bi yere çarpmışımdır geçer sonrada diye önemsemedim.Bugun baktığımda biraz daha belirmiş.Doktora gidicem en yakın zamanda.Sanki bileğimden bi kemik cıkıyormus gibi sert bişi.İnternetten falanda araştırdım 1-2 yakınımada sordum karpal tünel diye bi sendrom varmış.Daha çok bigisayarda çok vakit (özellikle mouse kullanan elde) geçirenlerin başında geçiyormuş ki ben webmasterım üstelik wow oynuyorum buda bana olağan geldi gayet.Varmıdır böyle bişi başından geçiren ameliyat falanda olunabiliyormuş (ki umarım tek çare bu değildir :( )Damdan düşenin tavsiyelerini dinlemek isterim ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bende de var.mouse kullanirken zemine degen yerde yumru gibi bisi cikiyor nasir falan gibi. eskiden buyuktu oyun ya da pc basinda cok kaldiginda oluyor iste. azaltinca geciyor zamanla. onemsenecek bisey degil. normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 para bağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kaynımda da var denecek derecede yaygın bişey bu sanırım garip gelecek ama evde mouse kullanırken basketbol bilekliği takıyorum ben baya bi süredir, işe yaradı ama, takmaya başladığımdan beri büyümedi daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yağ bezesidir. bir arkadaşımda da çıkmıştı baya bi şişiyor ama çokta mühim bişi değil o bezeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 okuyunca farkettim bende de war ya ondan:S sen doktora gidersen haber wer sonucu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ihmal etme git doktora sen yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 k.tunel sendromu ise o yayılıo o abi ağrısı fln bileğin üstüne doğru. git doktora. bileklik vericek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ya bende de var napıoruz şimdi.biriniz doktora gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 çöp çekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ben gitmiştim önemli bir şey değil, bilgisayarı daha az kullan demişti. Bir de para bağlamıştım ama geçmemişti hala duruyor.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 karpal tünel sendromu işte. kardeşimde var baya ağrı felan yapıyor onda çok ciddi hal almış farkettirmeden. ameliyat felan diyordu doktor ama çokta tavsiye etmiyordu tekrarlar diye. çözümü ilerletmeden bi doktora görünüp denildiği gibi bilgisayar işini azaltmak . ya da bileğin işte havada kalmasın yazarken felan destekleyici bir zemin olsun. bileğini çalıştıran şeyler kullan powerball olsun şu sıkılan egzersiz aletleri olsun. ama doktora git önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Şöyle birşey alıyorsunuz yumru fln kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ahahaha süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar