Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bileğimdeki Şişiklik

bloodjackal

Öne çıkan mesajlar

Sağ el bileğimdeki tam eklem noktasında bir şişiklik vardı 1 haftadır.Farkında olmadan elimi bi yere çarpmışımdır geçer sonrada diye önemsemedim.Bugun baktığımda biraz daha belirmiş.Doktora gidicem en yakın zamanda.Sanki bileğimden bi kemik cıkıyormus gibi sert bişi.İnternetten falanda araştırdım 1-2 yakınımada sordum karpal tünel diye bi sendrom varmış.Daha çok bigisayarda çok vakit (özellikle mouse kullanan elde) geçirenlerin başında geçiyormuş ki ben webmasterım üstelik wow oynuyorum buda bana olağan geldi gayet.Varmıdır böyle bişi başından geçiren ameliyat falanda olunabiliyormuş (ki umarım tek çare bu değildir :( )Damdan düşenin tavsiyelerini dinlemek isterim ilk
Sosyal ağlarda paylaş

karpal tünel sendromu işte. kardeşimde var baya ağrı felan yapıyor onda çok ciddi hal almış farkettirmeden. ameliyat felan diyordu doktor ama çokta tavsiye etmiyordu tekrarlar diye. çözümü ilerletmeden bi doktora görünüp denildiği gibi bilgisayar işini azaltmak . ya da bileğin işte havada kalmasın yazarken felan destekleyici bir zemin olsun. bileğini çalıştıran şeyler kullan powerball olsun şu sıkılan egzersiz aletleri olsun. ama doktora git önce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...