Overlord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Auchindounda horde karakterim var 2 adet arada oynasamda pek guild bulamadım.Hazır free migrate varken sunlardan birine hem pve hem pvp acınsndan gideyim diyorum Al'akir Stormscale Ahn'qiraj ve twisting nether oynayan eden varsa horde acısından ne durumdalar pve pvp'dewin loss olayı nasıldır acep tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ally tarafından acıkmıs sanırsam yada ben yanlıs gordum gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 twisting'de dandik lvl 50 altim var horde domination var baya trade cok geyik, 7/24 muhabbet cok pug var tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 valla baktım ally yazmıyo horde olsa direk etcektimde malesef acc mang kısmında hic bir karakterin bulunmuyor diyor freemigrate e:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ahn'Qiraj Al'Akir Stormsclae Twisting Nether bu realmlerim oldugu bglerde ally win ratio nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Rampagede twisting nether, bgleri baya keyifli. Ben cyclone'u görmedim ama oynadığım diğer 2-3 battlegroup'u hesaba katarsak rampage içlerinde açık ara en iyisiydi. Twisting Nether horde tarafındayım şu an ve şöyle söyliyim, dün gece ulduar 25m hm'lerini full pugladık, bugün akşama doğru da yoggy'i kestik. 11/12 - 12/12 puglayan 2-3 tane grup var, her hafta 3-4 yeni adam alıyorlar raidlere vs. Onun dışında başka serverlere gitseler world first alabilecek 10 civarı başarılı guild var, hardcore oyuncular guild bulmakta zorlanmaz sanırım. Eğer ally tarafına free migrate varsa bence allye migrate edip faction change at sonra da. Serverin tek bir kötü yanı çünkü, hiç ally yok neredeyse xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 server hic umrumda degil acikcasi 3 tane alt karakter kaldi auchindoun realminde fena degil server ama pve olarak ilgimi cekmiyor 4-6 icc25 hm pug var 2-3 tane ama realm bg sucks o yuzden gidecegim serverdaki pve yada ally/horde orani pek ilgilendirmiyor beni sadece vindicationdan kacmaya calisiyorum ^^ bg win ratio balanced bi yerde olursa fena olmaz o 4 realm arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar