Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Satılık] World Of Warcraft Hesabı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
EU-Karazhan
80 Level Tauren Druid
Armory: Targrimus

80 Level Blood Elf Warlock
Armory: Garielus

EU-Burning Blade
70 Level Tauren Shaman
Armory: Diablotic

Main Karakter Druid olup PVE main spec: Resto, Off spec: Feral cat 'dir. PVE itemleri statlar tamamen ayarlıdır. 5931 Gearscore'u bulunmaktadır. Üstünde 210 frost badge bulunmaktadır. PVP itemleri 4 parça set dışında Wrathful olup set malesef furious'tur. 1007 resillience bulunmaktadır.

Account sahibi misin: EVET
Mail adresi sana mı ait: EVET
Gizli soru, Cevap var mı: EVET
CD-KEY var mı: EVET

İletişim için.
MSN: [email protected]
Tlf: 0 546 423 50 00
Mesaj tarihi:
Ya bi git. Ben konuya 5 lira yaziyorum diye mi bebeler tramvayin altinda kaliyor ?

Sokayim mantigina.

Konu sahibini taniyorum diye satasiyorum. Ne onu be beni taniyorsun muhtemelen. Durup dururken avukatliga soyunmayi o yuzden.

Allahim duzgun konuya bak, oyun karakteri satiyoruz duzgun oluyor.
Mesaj tarihi:
hayır memleket şöyle memleket böyle şu işini yapmaz şurdan kovarlar şurdan bunu yaparlar diye şikayet edip duruyorsun. şu yaptığın ufak bir şey ama o şikayet ettiğin adamlardan farkın yok saygısızlık bakımından.
Mesaj tarihi:
Kime gore saygisizlik ? Konu sahibine gore mi ? Sana gore mi ? Konuyu acan sen olmadigina gore soz hakkin da yok.

Ha genel olarak rahatsiz oldugun bir tavirdir anlarim da tutturamadin bu sefer. Yanlis konuya daldin.

Uzun lafin kisasi; tamamen alakasiz oldugun bir yerde kendini araya sokusturuyorsun. Hatta bir sonraki mesajinda da "laf bana da geldi" ayagina yatacaksin gibi gorunuyor.
Mesaj tarihi:
yoo hiç alakası yok. kendin şikayet ettiğin şeyi çatır çatır başkasına yapacak kalibrede bir adamsın demek ki bunu anladık.

mantığıma da sok canın sağolsun. üslub da süper.
Mesaj tarihi:
Ya birak aglamayi acitasyonu allaskina.

Ben diyorum ki taniyorum adami, nazim gecen adama yapiyorum sana noluyor, sen diyorsun ki sikayet ettigin seyi baskasina yapiyorsun aferin. Sana ne ? Sana mi yapiyorum ? Gelip senin ya da tanimadigim arkadaslarinin konularinda mi sacmaliyorum ?

Sacmalayip delirtiyorsunuz, ondan sonra canin sagolsun. Sagolsun tabi.

Ondan sonra "gorduk nasil bir adam oldugunu". Yerine gore adamim, yerine gore civigim. Yerine gore de gayet deliriyorum goruldugu uzre.
Mesaj tarihi:
banane senin tanıyıp tanımadığından, tanıyorsan git msnden yap ne yapacaksan.

sevgilisiyle konuşurken adamın yanına gidip karı taklidiyle "aşkııyym gelseneee" diyen yancılar gibisin o zaman.
Mesaj tarihi:
Vay anasini, kiliktan kiliga, sekilden sekile giriyorum hale bak.

Yeter. Nasil kiviracagini sasirdin. Nerden sardiysa tutmadi. Zorlama artik.
Mesaj tarihi:
lan nolmuş olm topic'e :)

bu arada di arkadaşımız biraz sataşmış ama ben nickinden çıramadım kendisini yoksa tanıyordum yani yanlış anlaşılmasın ama yinede trollemeyelim :)
Mesaj tarihi:
Bloodless said:

lan nolmuş olm topic'e :)

bu arada di arkadaşımız biraz sataşmış ama ben nickinden çıramadım kendisini yoksa tanıyordum yani yanlış anlaşılmasın ama yinede trollemeyelim :)

HAHAHAHAHAHAHA

di fails.
Mesaj tarihi:
Abi ben degil, bu velet fail. O adar yazip ciziyorum, bi yerde bile denk gelmez mi adam yazdigima cizdigime, tanimaz mi hic ?

Isi dusunce, parasiz kalinca hatirlamis iste lan bi paticik vardi karakter marakter satalim yolumuzu bulalim diye.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA hiç bozuntuya vermeden "di yi tanımıyorum yanlız" desen süper olurmuş esas

2. sayfaya geçerken öyle bir post beklemiştim ama gelmemiş ahahah.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...