Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Satılık] World Of Warcraft Hesabı

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

EU-Karazhan
80 Level Tauren Druid
Armory: Targrimus

80 Level Blood Elf Warlock
Armory: Garielus

EU-Burning Blade
70 Level Tauren Shaman
Armory: Diablotic

Main Karakter Druid olup PVE main spec: Resto, Off spec: Feral cat 'dir. PVE itemleri statlar tamamen ayarlıdır. 5931 Gearscore'u bulunmaktadır. Üstünde 210 frost badge bulunmaktadır. PVP itemleri 4 parça set dışında Wrathful olup set malesef furious'tur. 1007 resillience bulunmaktadır.

Account sahibi misin: EVET
Mail adresi sana mı ait: EVET
Gizli soru, Cevap var mı: EVET
CD-KEY var mı: EVET

İletişim için.
MSN: [email protected]
Tlf: 0 546 423 50 00
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bi git. Ben konuya 5 lira yaziyorum diye mi bebeler tramvayin altinda kaliyor ?

Sokayim mantigina.

Konu sahibini taniyorum diye satasiyorum. Ne onu be beni taniyorsun muhtemelen. Durup dururken avukatliga soyunmayi o yuzden.

Allahim duzgun konuya bak, oyun karakteri satiyoruz duzgun oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Kime gore saygisizlik ? Konu sahibine gore mi ? Sana gore mi ? Konuyu acan sen olmadigina gore soz hakkin da yok.

Ha genel olarak rahatsiz oldugun bir tavirdir anlarim da tutturamadin bu sefer. Yanlis konuya daldin.

Uzun lafin kisasi; tamamen alakasiz oldugun bir yerde kendini araya sokusturuyorsun. Hatta bir sonraki mesajinda da "laf bana da geldi" ayagina yatacaksin gibi gorunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya birak aglamayi acitasyonu allaskina.

Ben diyorum ki taniyorum adami, nazim gecen adama yapiyorum sana noluyor, sen diyorsun ki sikayet ettigin seyi baskasina yapiyorsun aferin. Sana ne ? Sana mi yapiyorum ? Gelip senin ya da tanimadigim arkadaslarinin konularinda mi sacmaliyorum ?

Sacmalayip delirtiyorsunuz, ondan sonra canin sagolsun. Sagolsun tabi.

Ondan sonra "gorduk nasil bir adam oldugunu". Yerine gore adamim, yerine gore civigim. Yerine gore de gayet deliriyorum goruldugu uzre.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...