Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 EU-Karazhan 80 Level Tauren Druid Armory: Targrimus 80 Level Blood Elf Warlock Armory: Garielus EU-Burning Blade 70 Level Tauren Shaman Armory: Diablotic Main Karakter Druid olup PVE main spec: Resto, Off spec: Feral cat 'dir. PVE itemleri statlar tamamen ayarlıdır. 5931 Gearscore'u bulunmaktadır. Üstünde 210 frost badge bulunmaktadır. PVP itemleri 4 parça set dışında Wrathful olup set malesef furious'tur. 1007 resillience bulunmaktadır. Account sahibi misin: EVET Mail adresi sana mı ait: EVET Gizli soru, Cevap var mı: EVET CD-KEY var mı: EVET İletişim için. MSN: [email protected] Tlf: 0 546 423 50 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 5 lira veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 lütfen gereksiz mesajlar atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 10 lira veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 düzgün konularda saçmalamayın bari. sonra ülke çok boktan şu bu diye topic açıp duruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ya bi git. Ben konuya 5 lira yaziyorum diye mi bebeler tramvayin altinda kaliyor ? Sokayim mantigina. Konu sahibini taniyorum diye satasiyorum. Ne onu be beni taniyorsun muhtemelen. Durup dururken avukatliga soyunmayi o yuzden. Allahim duzgun konuya bak, oyun karakteri satiyoruz duzgun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hayır memleket şöyle memleket böyle şu işini yapmaz şurdan kovarlar şurdan bunu yaparlar diye şikayet edip duruyorsun. şu yaptığın ufak bir şey ama o şikayet ettiğin adamlardan farkın yok saygısızlık bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Kime gore saygisizlik ? Konu sahibine gore mi ? Sana gore mi ? Konuyu acan sen olmadigina gore soz hakkin da yok. Ha genel olarak rahatsiz oldugun bir tavirdir anlarim da tutturamadin bu sefer. Yanlis konuya daldin. Uzun lafin kisasi; tamamen alakasiz oldugun bir yerde kendini araya sokusturuyorsun. Hatta bir sonraki mesajinda da "laf bana da geldi" ayagina yatacaksin gibi gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 buyse, bu konuda ben de sana kirginim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yoo hiç alakası yok. kendin şikayet ettiğin şeyi çatır çatır başkasına yapacak kalibrede bir adamsın demek ki bunu anladık. mantığıma da sok canın sağolsun. üslub da süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ya birak aglamayi acitasyonu allaskina. Ben diyorum ki taniyorum adami, nazim gecen adama yapiyorum sana noluyor, sen diyorsun ki sikayet ettigin seyi baskasina yapiyorsun aferin. Sana ne ? Sana mi yapiyorum ? Gelip senin ya da tanimadigim arkadaslarinin konularinda mi sacmaliyorum ? Sacmalayip delirtiyorsunuz, ondan sonra canin sagolsun. Sagolsun tabi. Ondan sonra "gorduk nasil bir adam oldugunu". Yerine gore adamim, yerine gore civigim. Yerine gore de gayet deliriyorum goruldugu uzre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Sokakda apachilerimiz internette böyle trollerimiz olduğu sürece bu memleketin sırtı yere gelmez edit:yanlış yazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 banane senin tanıyıp tanımadığından, tanıyorsan git msnden yap ne yapacaksan. sevgilisiyle konuşurken adamın yanına gidip karı taklidiyle "aşkııyym gelseneee" diyen yancılar gibisin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Vay anasini, kiliktan kiliga, sekilden sekile giriyorum hale bak. Yeter. Nasil kiviracagini sasirdin. Nerden sardiysa tutmadi. Zorlama artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 DRAMA TOPIC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 uuu beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 lan nolmuş olm topic'e :) bu arada di arkadaşımız biraz sataşmış ama ben nickinden çıramadım kendisini yoksa tanıyordum yani yanlış anlaşılmasın ama yinede trollemeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 prim yapti topigin, daha ne istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Bloodless said: lan nolmuş olm topic'e :) bu arada di arkadaşımız biraz sataşmış ama ben nickinden çıramadım kendisini yoksa tanıyordum yani yanlış anlaşılmasın ama yinede trollemeyelim :) HAHAHAHAHAHAHA di fails. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Abi ben degil, bu velet fail. O adar yazip ciziyorum, bi yerde bile denk gelmez mi adam yazdigima cizdigime, tanimaz mi hic ? Isi dusunce, parasiz kalinca hatirlamis iste lan bi paticik vardi karakter marakter satalim yolumuzu bulalim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA hiç bozuntuya vermeden "di yi tanımıyorum yanlız" desen süper olurmuş esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Buyse haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 olm di nickini yenilemiş bizede haber vermemiş kaç sene oldu di sen söyle görüşmeyeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 of burası çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Kaede said: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA hiç bozuntuya vermeden "di yi tanımıyorum yanlız" desen süper olurmuş esas 2. sayfaya geçerken öyle bir post beklemiştim ama gelmemiş ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar