Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yaaa nasıl dönecez eve işten . 4 de kapanır mı yol hafta içi . Türkiye rally'si nedeniyle kapanan yollar: said: Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri önü, Şile Otoban, Altunizade katılım, Otosan Köprü, D-100 Kuzey Yol Harem istikameti, Tıbbiye, Rıhtım, Dr. Esad, Recep Peker, Bağdat, Kalamış Fener caddeleri, Kızıltoprak ve Kadıköy İskele Meydanları, Mühürdar İSKİ Kavşağı, Cemil Topuzlu Caddesi Sahil Yolu Pendik istikameti geçişleri. açılmış olma ihtimali yüksek bu topiin oyüzden garbage a açtım ki topiin amacı QQ yapmak zaten bu olaya. bilgilendirmek değil!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 cumartesi ne alemde o da önemli bir soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 itü de 3 den sonrakı ders ve sınavları iptal etmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 E Anadolu Yakası'nı öpmüşler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sımdı rallı nın sıtesınden baktım aksam 9 da bıtıyormus bıde sanırsam ben gıtmıyorum okula mokulada annemler denızlıye gıtceklerdı , otobuslerıne nasıl ulaşcaklar bılmıyorum altyolumuz kapalı ust yolumuz kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Rallinin güzergahı ne ki? Bağdat Caddesi'nden geçselerdi keşke de değseydi kapadıklarına. Annem eve gelemeyecek aşkam, eve geleceği yol kalmamış gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bağdat caddesi de kapalı cemiz topuzlu sahil yoluda kapalı geçecekler mı bılmıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kademeli kapanacakmış ama işgüzelık yapıp 1 saat önceden kapatırlarsa sağlam patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 http://www.turkiyerallisi2010.com/#/program burda yazıyor program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 jacabo said: bağdat caddesi de kapalı cemiz topuzlu sahil yoluda kapalı geçecekler mı bılmıyorum ama Şu şaka olmuş cidden. Bağdat Caddesi ve deniz arasında oturan insanlar evlerine gidemez ki bu durumda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 heh işte o sanslı kısılerden bırı bızız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Evet annem de işten erken çıkacakmış eve dönebilsin diye izin vermişler =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 of felç olacak trafik avrupa yakasından anadoluya geçecem 6 dan sonra kaçta olurum acaba evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 anaam bu ne be bostancı koprusunden kadıkoye nasıl ulasıcam simdi of yuru yuru de bitmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Arada uğra bi çayımı iç =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sımdı televızyon da ızledım, kadıkoy butun o saatler boyunca felç olcakmıs ıspark ı onlara ayırmıslar cunku dıger yollarda 70 araçlık kafıleye oncelık verılcek sekılde akcakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 rıhtımdan minibüs kalkar mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ya ben ayazağa itüden çıakcağım da akşam servise binmeyip metro+metrobüs mü yapsam? nedir bir bilgilendirin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 valla mail geldi anadolu yakası servisleri 3 de kalkıcaktır die iş yerinde direk bindim geldim evime ^^ ehueuh erken tatil oldu işim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ya hiç bir sıkıntı olmadı gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar