Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Evet arkadaslar, son donemdeki durumlar goze alinarak boyle bir arastirma yapmakta gereklilik hissettik. Bir an once eger gercekten bir MB:Warband guildi olacaksak organize olup, aksiyonlara akmamiz, taktikler konusmamiz ve maclarda basari elde etmemiz lazim. Bir cogumuz aktif sekilde oynuyor, her gun yeni kisiler aramiza katiliyor ve tek basina pub serverlarda bu oyunu ogrenmek gercekten zor bir is. Bu nedenle bir adim ileri gecip isleri biraz daha duzenli bir hale sokmamizda fayda olacagini dusunuyorum. Diger aktif oyuncularin da buna katildigini dusunuyorum. Evet, oyun gercekten antreman ve yetenek gerektiriyor ama boyle bir serverimiz ve gonullu istekli bir ekibimiz varken NEDEN OLMASIN? Bu hazzi yasamak istemez misiniz? Bize katilin. Server listelerinde "Paticik" olarak gordugunuz serveri dolduralim. Steam grubumuza katilmak icin sipeyskeyk ile irtibata gecip invite isteyelim. Son olarak da kesinlikle bir mikrofon edinip bize ventrilo serverimizda katilin. Anlatilacak o kadar cok sey yok ama gercekten yapilmasi gereken cok egzersiz var. SIZLER ICIN BURDAYIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 2. şık dengesiz olmuş. Beni seç beni seç diye bağırıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bnce kasmaya gerek yok pek..en azından benim adıma öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Aciklayici olmasi icin oyle yazdim, MB'de "duel" nedir ve neden gereklidir diye bir durum olabilir. Ilk sik zaten suanki durum oldugu icin fazla aciklama yapmakta neden gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Takıldım zaten ya ciddiye almasan da olurdu =) ama bence de fazla kasmak gerekmez, gerçi istiyosanız kasın tabi. ama bence aşırı bi kazanma, yargılama hırsı geldi mi oyunun esas amacı ve eğlence azalıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 gaza getirmek amacli yani, her gun o kadar kisi gelip mac yapalim diyor. Neden olmasin yani, sonucta raid degil ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Yapınzaten yahu şanımız yürüsün =) vaktim olsa ben de gelirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bence sürekli duel server kalmasının bi anlamı yok çünkü manual block dışında pek birşey öğrettiği yok. Bi de çok kişi olması lazım çünkü sürekli aynı adamlarla sıkar bir süre sonra. Ecnebilerin 22nd_Duel ve Einharjar_Duel serverları var onları deneyin. Einharjar sunucusunun şifresi "Holmgang". Clan maçları içinde iki takıma ayrılıp battle'da taktik çalışmak daha iyi olur. Maçlarda bireysel yetenekten çok takım oyunu önemli oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 zaten amac insanlarin ogrenmesi gelismesi, herkes bir seviyeye geldiginde duel serveri olarak devam etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Nosfe said: Bence sürekli duel server kalmasının bi anlamı yok çünkü manual block dışında pek birşey öğrettiği yok. Bi de çok kişi olması lazım çünkü sürekli aynı adamlarla sıkar bir süre sonra. Ecnebilerin 22nd_Duel ve Einharjar_Duel serverları var onları deneyin. Einharjar sunucusunun şifresi "Holmgang". Clan maçları içinde iki takıma ayrılıp battle'da taktik çalışmak daha iyi olur. Maçlarda bireysel yetenekten çok takım oyunu önemli oluyor çünkü. 22nd Duel cok les, kendi adamlari bile girmiyor nerdeyse. Einharjar'in da sifresini burda vermen yanlis kurallari anlatmadan bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Girişte yazıyo zaten. Duel kuralı da üst blokla selam ver karşılık alınca gir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Nosfe said: Einharjar_Duel serverları var onları deneyin. Einharjar sunucusunun şifresi "Holmgang". sunucunun şifresini neden burada paylaşıyorsun? eğer herkesin girmesini isteselerdi şifresiz yaparlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Çünkü 10 yaşında laftan anlamayan elemanlar sunucuyu dağıtmasın diye şifreli. 2 haftadır oynuyor burdakiler, kuralı bilmeseler, girişiteki yazıyı okumasalar bile içerdekiler açıklayınca anlarlar haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Nosfe sadece selam kurali yok, daha fazla kurallari var. Yani sonra nerden geldin diye sorcaklar adama, biz suclu sorumlu olacaz ondan diyorum. http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,93944.0.html ilgili forum ve kurallar buradadir. Lutfen okumadan bu bahsedilen servera girmeyin. Farkli kurallar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 forumda dağıtıyorlar abi adamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Temel kuralı dediğim işte gerisi zaten genel şeyler. Şifre de büyük bi sır değil niye heyecan yaptınız. Edit: sorumlu tutarlarsa maça çağırırlar en fazla. milletin konusuna girip viking rpsiyle maç teklif eden geniş adamlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abi yapmayın duel ne ya. normalde duel donmuyoki zaten sağdan soldan ok yeme balta yemeye alısıp oynayın oyunu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 block çalışma olarak daha iyi oluyor işte ama bence de böyle kalabilir sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 duelden ziyade antremanlara başlamamız lazım maç yapacaksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ben noob'um, noob'luğum geçene kadar m&b server'ı duel server'ı olmalı bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 battle olmalı modda, en azından bi süre catıalra cıkıp oklama gibi seyler olmasın yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Oneri olarak, bir yoklama yapmak icin bu anket. Sonucta oynarken kimin iyi block yapip, istedigi yere saldirdigini, yapmak istedigi seyleri yapabildigini gorebiliyoruz. Bunun uzerine yapilmis bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 2-3 adam dayak yiyip agladi diye serverin modu mu degisicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Oynayanlar arasindaki ucurum ne kadar azalirsa kendini o kadar daha fazla gelistirmeye baslayacaksin. Amac bu basitce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 dayak yiyerek ogrensinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar