Kharon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Intel Core 2 Duo 667 MHz. 1.66 GHz. 2 MB Cache Bellek T5450 İşlemci 2 GB DDR2 667 Mhz. (Max.4 GB) Ram 200 GB SATA (5400 Rpm) HDD DVD-RW Double Layer NVIDIA® GeForce® 8400M GS Max. 831 MB Ekran Kartı Microsoft Windows® Vista™ Home Premium İng. Cihaz 1.5 yasini biraz geckin, fatura tarihini animsamiyorum acikcasi bulunca bakicam garantisi devam ediyor mu etmiyor mu yazarim. pil in durumu klasik sony durumunda. yaklasik 45dk-1saat arasinda gidiyor/gitmiyor. kozmetik olarak belirgin bi problemi yok. incelemek isteyen olursa makine ankarada gorulebilir. fiyat olarak ustunkoru bakindim, ayni model cihazlar 1000-1100 lira, denk ozellikli makineler 900-950 ye gidiyor. bu cihaz elimden cabuk ciksin istiyorum o yuzden fiyat 900 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 KHaRoN said: denk ozellikli makineler 900-950 ye gidiyor. bu cihaz elimden cabuk ciksin istiyorum o yuzden fiyat 900 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 denk ozellikli cihazlarlar kasit acer , toshiba, asus, v.b. dir. Kalite farkini falan bastan belirtmeye gerek duymadim. Ilgilenmiyorsaniz yorum yapmayin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ne demek yorum yapmayin ahahu ne bu agresiflik sakin ol genc forum burasi illaki yorum yapacak insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Satıcı arkadaş haklı. Arkadaşın yaptığı yorum zeka kırıntısı içermiyor zaten, yapmasa daha iyiymiş. Her satışı bilip bilmeden baltalamaya çalışan tiplerden gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Anelor said: ne demek yorum yapmayin ahahu ne bu agresiflik sakin ol genc genc mi ? canin sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 baltalama değil bilgilendirme mesajı atayım dedim. http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ31E-2-GB-NOTEBOOK,4251.html KDV dahil taksitli fiyatı 1263 tl nakit 1174 satmak istiosan bence biraz aşağı çekmen lazım abi fiyatını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Evet ozellikle oraya bende baktim, fakat takip edenler bilir, stok bittikten sonra urunlerin fiyatlarini 500-600 lira asagiya cekiyorlar. dolar 1.18-1.20 oldugu donemlerde istanbul bilisim fiyati 1800 idi, sonyeurasia fiyatlari 2300-2400 civarlarinda geziyordu. aynen teknosa net satisi gibi, stok olmayan urune hayali rakamlar yaziyorlar. tabi bu demek degildir ki istedigim fiyat son fiyattir. taksit isteyen olur, farkli bi fiyat teklifi olur. onlarin ucu acik tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 kolay gelsin kharon, satarsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bu laptopun aynisindan bende de var. Kharon hangi fiyata satabilirse, ben de o fiyattan satisa cikaracagim :) Yani stokta 2 adet varmis gibi dusunun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Hayirli isler yasli genclik, saygilar :P Satarsin umarim, guzel makina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sipeyskeyk said: Satıcı arkadaş haklı. Arkadaşın yaptığı yorum zeka kırıntısı içermiyor zaten, yapmasa daha iyiymiş. Her satışı bilip bilmeden baltalamaya çalışan tiplerden gına geldi. İyide hangi baltalamadan bahsediyorsun ? Adamın kendi mesajından alıntı yaptım sadece, tek harf dahi eklemeden... Çelişkili şeyler gördüm, dikkat çekmek istedim. Önce kendi zekanda birşeyler aramalısın. ;) Neyse satıcı arkadaşa iyi satışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sharky said: Bu laptopun aynisindan bende de var. Kharon hangi fiyata satabilirse, ben de o fiyattan satisa cikaracagim :) Yani stokta 2 adet varmis gibi dusunun :Dkharon 500'e sattı bana, kardeşim de almak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 asdfasdfasdf hakkaten ya , birisi de gelsin pazarligini etsin de alsin gitsin su makineyi artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar