Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Sony Vaio FZ 31E

Kharon

Öne çıkan mesajlar

Intel Core 2 Duo 667 MHz. 1.66 GHz. 2 MB Cache Bellek T5450 İşlemci
2 GB DDR2 667 Mhz. (Max.4 GB) Ram
200 GB SATA (5400 Rpm) HDD
DVD-RW Double Layer
NVIDIA® GeForce® 8400M GS Max. 831 MB Ekran Kartı
Microsoft Windows® Vista™ Home Premium İng.

Cihaz 1.5 yasini biraz geckin, fatura tarihini animsamiyorum acikcasi bulunca bakicam garantisi devam ediyor mu etmiyor mu yazarim. pil in durumu klasik sony durumunda. yaklasik 45dk-1saat arasinda gidiyor/gitmiyor. kozmetik olarak belirgin bi problemi yok. incelemek isteyen olursa makine ankarada gorulebilir.

fiyat olarak ustunkoru bakindim, ayni model cihazlar 1000-1100 lira, denk ozellikli makineler 900-950 ye gidiyor.

bu cihaz elimden cabuk ciksin istiyorum o yuzden fiyat 900 lira.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ozellikle oraya bende baktim, fakat takip edenler bilir, stok bittikten sonra urunlerin fiyatlarini 500-600 lira asagiya cekiyorlar. dolar 1.18-1.20 oldugu donemlerde istanbul bilisim fiyati 1800 idi, sonyeurasia fiyatlari 2300-2400 civarlarinda geziyordu.

aynen teknosa net satisi gibi, stok olmayan urune hayali rakamlar yaziyorlar.

tabi bu demek degildir ki istedigim fiyat son fiyattir.
taksit isteyen olur, farkli bi fiyat teklifi olur. onlarin ucu acik tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Satıcı arkadaş haklı. Arkadaşın yaptığı yorum zeka kırıntısı içermiyor zaten, yapmasa daha iyiymiş. Her satışı bilip bilmeden baltalamaya çalışan tiplerden gına geldi.

İyide hangi baltalamadan bahsediyorsun ? Adamın kendi mesajından alıntı yaptım sadece, tek harf dahi eklemeden... Çelişkili şeyler gördüm, dikkat çekmek istedim. Önce kendi zekanda birşeyler aramalısın. ;)

Neyse satıcı arkadaşa iyi satışlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...