ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sonunda bitti. %100 Türk yapımı,6 küsür dakikalık karaneo ilk bölümüyle vizyonda.şimdilik sadece Eskişehir'de belli internet kafelerde,çok yakında tüm Türkiye'de!!![signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Nedir bu biraz açıklasan?[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 konu nedir en azından. ben ikincisinin konusu hakkında bayaa bi şey yaptım da :) çok yardımım dokunacak. bi fikrim daha var. albüme girin. Orada tipi uygun adamlara teklif gönderin. Mesela bana :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. [Bu mesaj Nebuch tarafından 03 Ağustos 2004 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 hangi kafelerde izlemek mümkün ? apex ? esnet?[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Buradan bu başlığa ulaşana kadarki çetrefilli upload mücadelesini de görebiliomuşuz.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar