Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Ehehe bunun kaçı cıktı enson? 1.48574785 cıktımı? Ya hakkaten bişe diyecem kacı cıktı bunun en son bi oynicam evden hızlıysa belki oynarım Yardım ederseniz sevinirim (hayatında counterdan benim kadar nefret eden biri warmı?)[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 1.5 çıktı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 nerden dl edebılırım?[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 http://www.counter-strike.net/mod_full.html [hline]beterin beteri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 saol saol saol[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 oynicanmı Sum :) klana sokalım seni bide off off[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ben çok gezdim be Justin yazsam iki satır klan çıkar.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 birofilo=wol ün en etkisiz adamı orda hala türkiyede rakibi olmayan fisto var mesela adamlar okumak için yurtdışına gitmeselerdi turnuvaların kalitesi bukadar düşmezdi[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 lol ya oynanıyor tabi[hline]# TR T3am F3rtr3ss P3rtalı#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ben harelde yıllar sonra tekrar yüklicem gecici olarak. okulda turnuva varmıs, birinci olan takımın oyuncularına Intel Optic mouse verilcekmiş.. bari bi mouse kazanalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: Justin, 03 May 2003 19:35 tarihinde demiş ki: wol kral clandı ya... birofilo iyi adamdır... bizim [UO] clanı devam etseydi tek amacımız wol la bi maç yapmaktı[hline]cRn warriors of light mıydı neydi :) nerelerde kim bilir birofilo[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 herkes çıkmış wolden buda bir sürü ufaklık alıp devam ediyo geçen gün gazateye çıkmışlardı[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: Mighty_THoR, 05 May 2003 00:21 tarihinde demiş ki: herkes çıkmış wolden buda bir sürü ufaklık alıp devam ediyo geçen gün gazateye çıkmışlardı[hline]MAN WHO WALKS ALONE evet hürriyet in ekine çıktılar birofilo hala klanda ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 brofilo snnde yöneticiydi. Ama WOL ün en kötü ilk üçündeydi. bende deli oynardım ha[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 lol fistan sanırım senin link hatlarında bir arıza olmuş :) bu arada fistan WoL de değildi sanırım, WoL fisto vardı.. Ama Biro'nun kötü oynadıı konusunda atılacak bir msg gayet gereksiz boş, geyik vs. kalır.. eskiden beni zorlayan tek adam biro'ydu canum benim ne de gusel kapışırdık :) pisikopat[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 kos koca bir clan maçını hanginiz 2 frag le kaparsanız KÖTÜ oyuncusunuzdur. (o arada başka bir işe yaramıyodu karşı taraf ezik adamlarla doluydu)[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Mighty_THoR, 06 May 2003 00:09 tarihinde demiş ki: kos koca bir clan maçını hanginiz 2 frag le kaparsanız KÖTÜ oyuncusunuzdur. (o arada başka bir işe yaramıyodu karşı taraf ezik adamlarla doluydu)[hline]MAN WHO WALKS ALONE Bence çok yanlış bir düşünce.. Görevin itibarıyla frag bile almadan kapatabilirsin, tutman gereken bir yer vardır orayı tutarsın adamlar gelmezse ordan sende frag alamazsın.. bu kadar basit.. o zaman kötü oyuncu mu oluyorsun.. Oynadığım zamanlarda 60'dan aşşa frag yapmayan ben klan maçlarında 15 frag felan yaptığım olurdu bu kötü oyuncu olduğum anlamına mı geliyor ?? sadece adamların senin bölgene gelmediği anlamına geliyor.. Sonuçta klan maçlarında frag peşinde koşulmaz, görevin neyse onu yerine getirirsin, yerin belliyse 4-5 turda frag alamadın diye gezinmeye başlarsan adam vuracam mantığıyla işte o zaman kötü oyuncu olursun..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 sanırım dikkatini celb etmedi oraya yazdım herhangi bir görevi yok diye o free oynar[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 BTD|Fistan'ı bilirmisiniz?[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Bırakın şunu artık Soldat oynayın biraz :)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 lol wol dna kolmz da bızım sınıfta cıkmıslargazeteye bızım mat cı gormus dersde senmısın lan dıyo eheh :)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: Fistan, 06 May 2003 12:48 tarihinde demiş ki: BTD|Fistan'ı bilirmisiniz?[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 biliriz. jeepathonda çok kapışmışlıımız wardır :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 bloody toys of death di dimi ? kafesi vardı nickini unuttum...suadiyede hatta soyulmuştu kafesi[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glemrel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hortlatmış gibi olacağım ama güzel zamanlardı. cs ile büyüdük arkadaşlar edindik/eğlendik şehir şehir turnuvaları dolaştık. organizasyonlar düzenledik (wcg vs vs. ) para kazandık ödül kazandık maçlar kaybettik üzüldük sinirlendik. taktik yaptık. oynadıkta oynadık :). bir kaç ay evvel cs go çıkınca tekrar bir nostalji yapayım dedim. çok güzel olmuş. eskilerden bir kaç arkadaş publicte görüp eklediler şimdi birlikte maçlar atıyor ve eğleniyoruz. @thor: ozamanlar oyunumu beğenmiyormuşsun. yapılan frag'e free oynamaya falan bağlamışsın konuyu :). demekki bizi o kadar iyi tanıyormuşsun. ama yanlış tanımışsın. :) tabiki görüşüne saygım var. değiştirmek için ben şöyleydim böyle iyyidim demeyeceğim. bunu benim yerime söyleyen arkadaşlar olmuş. Ama bir yanlışını geçte olsa düzelteyim. ben asla free oynamadım. wol asla taktiksiz oynayan bir takım da olmadı. taktikleri ben veriyordum maç içerisinde. belli bir plan dahilinde oynardık hep. ve o planları oluşturmak için harcadıgımız saatler ne kadarda çoktu yahu :). sanırım WoL'ün halen eski konular açıldığında hatırlanmasında sebeplerden biri de budur. wol'e her giren (çocuk da olsa büyükde olsa ) birlikte çok güzel şeyler yaşadı(pntm, bergkamp, zender, zoltan, fisto, bl, kolmz, limited, xylm, xaero, wretched, alen vs.) turnuvalar kazandı, kaybetti. ama bundan öte çok iyi dostluklar kurdu ve halen çoğu da birbiri ile görüşüyor. çocuk olarak başladık, şimdi bir yetişkin olarak çok mutlu anılara sahibim. her nekadar üniversitede ek yıllara sebep te olsa hiç pişman değilim. gelelim mesajımın asıl sebebine. nostaljim kabardı. eskilerden cs go oynayan dostlar var ise steam'de birofilo olarak eklerlerse birlikte eskileri yad eder maç atarız. saygılar, Volkan "Birofilo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glemrel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 MasterHapLo said: Glem hala olmemis ölmez paladinim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar