ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 burda satış yapmaya çalışanları baltalıyor değilim yanlış anlaşılmasın ama www.rentacoder.com a da bakabilirsin, fiyat-fikir edinmek açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Rakursi said: Böyle birşeyi işin akademik eğitimini almış profesyonel birilerine yaptırmanızı öneririm. defalarca tartışıldı akademik eğitim kısmı. bu işi gerçekten severek ve gerekli şartlara uyarak yapıyorsan akademik eğitime ihtiyacın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Eğitim falan çokta birşey ifade etmiyor açıkçası. Farklı alanlarda eğitim aldığı halde çok büyük şirkette bu konuda proje yöneticisi olarak çalışan arkadaşım da var. Bence en önemli olan şey trendleri yakından takip etmek. Hem temelini almıştır, hem kendini çok iyi geliştiriyordur, hem de yetenekli bir adamdır. E tabi haliyle farkını gösterir. Ama genel olarak eğitim konusu doğru gelmiyor bana. En azından kişisel gözlemim o yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Rakursi said: Böyle birşeyi işin akademik eğitimini almış profesyonel birilerine yaptırmanızı öneririm. maillarının altına Software Engineer yazıyormusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 said: Ben bir oğlanın arakdaşıyım mesela. babam paso iş getiriyor. arkadaşınla kardeşsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 nameless said: Rakursi said: Böyle birşeyi işin akademik eğitimini almış profesyonel birilerine yaptırmanızı öneririm. defalarca tartışıldı akademik eğitim kısmı. bu işi gerçekten severek ve gerekli şartlara uyarak yapıyorsan akademik eğitime ihtiyacın yok. akademik egitim cokta gerekli degil aslinda ama, genel konsepti anlama acisindan ise yarayabilir, o yuzden katiliyorum bu arkadasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar