Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yaklasik 1 yildir kafelerde winning oynuyodum bugun gittim 2.5m a bir winning cd si ve 45 milyona logitech dual action analoglu kiprasmali tam donanim joystick aldim arkadanda tv ye bagliyorum biri bana suanki bilgisayarimin play stationdan eksigini soyliyebilirmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bilmiyorum söyleyebilir..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 pc de olmayan modlar.pc için düzgün winning modu yok. ayrıca pc de emülasyon olduğundan çook sağlam bi pc lazım iyi grafikle oynayabilmen için.gerçi makine sağlamsa ps den iyi bile oluyor ama dediğim gibi çok sağlam olması lazım.her halikarda mod düzgün olmadığından ve winning i winning yapan customization olduğundan pc de asla aynı zevki alamazsın. konu direk gereksiz yere tartışma amaçlı kimse sana aksini söylememiş, söyleyen adam arıyorsun kavga çıkarmak için.ayrıyetten konunun yeri bilgisayar oyunları, burada tartışılmak isteniyorsa kalsın ama konu oraya yollanacaksa orada 2,5 milyon gibi az bi rakam bile olsa korsana verilmiş para olduğundan konu direkman kitlenecektir. kopya almak tamamen ekonomik zorunluluktur.maddi durumu yetip de orjinal alan insanların karşısına geçip ben onu 2,5 milyona hallettim siz enayisiniz demek emeğe saygısızlıktır, kişisel bozukluk göstergesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 zuhaha hadi bakalim afedersiniz o zaman kitleyin konuyu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 emredersiniz lol. ben kendi adıma söyledim.bu bölümü bağlamaz. şu sitedeki herhangi bi resmi hadisenin seni bağlamadığı ise pek belli halinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 sen nereden cikardin ben anlamadim kisilik analizi yaptin 2.5m oyun aldim diyince ben oyunu ucuza aldim, sahte mahte yok, sen iyi aldin.. eger senin bana artin varsa soyle bende ps2 alacagim, ilk paragrafta bisiler demissin gerisi nedir yani? amacin ne? nerden bu kadar birikme olduda birden patlayiverdin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: arcane, 27 Temmuz 2004 23:07 tarihinde demiş ki: kopya almak tamamen ekonomik zorunluluktur.maddi durumu yetip de orjinal alan insanların karşısına geçip ben onu 2,5 milyona hallettim siz enayisiniz demek emeğe saygısızlıktır, kişisel bozukluk göstergesidir. +1[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 wining eleven 7 rulz gerçekten cok harika oyun orjinal alınmayı hak ediyor[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ehe. kopya almak ekonomik zorunluluk değil maalesef her zaman için... Çıkıntılık yaptığım için üzgünüm ama zamanında orjinal xbox oyunu çok aramıştım :) Sonunda pes ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar