Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

winning

Infeqted

Öne çıkan mesajlar

pc de olmayan modlar.pc için düzgün winning modu yok.
ayrıca pc de emülasyon olduğundan çook sağlam bi pc lazım iyi grafikle oynayabilmen için.gerçi makine sağlamsa ps den iyi bile oluyor ama dediğim gibi çok sağlam olması lazım.her halikarda mod düzgün olmadığından ve winning i winning yapan customization olduğundan pc de asla aynı zevki alamazsın.

konu direk gereksiz yere tartışma amaçlı kimse sana aksini söylememiş, söyleyen adam arıyorsun kavga çıkarmak için.ayrıyetten konunun yeri bilgisayar oyunları, burada tartışılmak isteniyorsa kalsın ama konu oraya yollanacaksa orada 2,5 milyon gibi az bi rakam bile olsa korsana verilmiş para olduğundan konu direkman kitlenecektir.

kopya almak tamamen ekonomik zorunluluktur.maddi durumu yetip de orjinal alan insanların karşısına geçip ben onu 2,5 milyona hallettim siz enayisiniz demek emeğe saygısızlıktır, kişisel bozukluk göstergesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

sen nereden cikardin ben anlamadim kisilik analizi yaptin 2.5m oyun aldim diyince

ben oyunu ucuza aldim, sahte mahte yok, sen iyi aldin.. eger senin bana artin varsa soyle bende ps2 alacagim, ilk paragrafta bisiler demissin gerisi nedir yani? amacin ne? nerden bu kadar birikme olduda birden patlayiverdin[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 27 Temmuz 2004 23:07 tarihinde demiş ki:

kopya almak tamamen ekonomik zorunluluktur.maddi durumu yetip de orjinal alan insanların karşısına geçip ben onu 2,5 milyona hallettim siz enayisiniz demek emeğe saygısızlıktır, kişisel bozukluk göstergesidir.

+1[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...