Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Ya Yalovada Temmuzun sonları muhtemel olmak üzere Ağutosun başınada kayma ihtimalı olan bir streetball turnuvası düzenlenicek şöle adam gibi basketball oynuyan 86-87 doğumlu genç yetenek warsa gelebilirmi diye sorucaktım yaklaşık 3 gün oluyor 3gün boyunca yeme içme vede .... benden olmak üzere... bide bizde kalabilecek[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... [Bu mesaj Zerokull tarafından 16 Temmuz 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 abi oynarım ama gelemem,hem ağustosta dersane fln var.[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Ben gelırım 88lıyım 8sene cıvarıdır basket oynarım ezerım:p suan agır bır sakatlık donemı gecırıyorum o ayrı bıkonu 3aydır ıdmansızım ama gelebılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hoba up turnuvaya bi hafta kaldı benim halen bi uzunum yok bakın şöle anlatayım turnuva iki hafta sürecek bu süre içerisinde gelen eleman bizde yatcak kalkcak yemek olayı bizde olucak. 7*24 online alet var yalova gibi yerde sabahtan denize gidicez falan yane tam bir tatil havası... Yokmu jacobo sen diyodun goç boyum uzun felan die. :D[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 90 lıyım boyum 1.75 gs armadadayım olur mu? ama belki yalovaya kadar gelemem[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Ya işte yalovaya gelicek 180 190cm adamlar lazım bana bide 87-86 olsa çok daha iyi olur sen 90lıysan bizim 2 alt yaş katogormizde oynuyosun zate miniklerde.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 88-89 ların grupundayım, 90lara göre boyum uzun kaldı[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 88-89 ların grupundayım, 90lara göre boyum uzun kaldı ama 1.90 olmama 2 yıl falan var 2 metre olurum diyorlar[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ben 1.78 im ama malesef gelemem çok işim var olsa caın saolsun bıde idmansızım :( sakatlanınca gidemedimö takıma[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ya bana yaş grubunuzu falan sölemeyin yokmy gekebilecek adam yaw?[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar