Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Streetball Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya Yalovada Temmuzun sonları muhtemel olmak üzere Ağutosun başınada kayma ihtimalı olan bir streetball turnuvası düzenlenicek şöle adam gibi basketball oynuyan 86-87 doğumlu genç yetenek warsa gelebilirmi diye sorucaktım yaklaşık 3 gün oluyor 3gün boyunca yeme içme vede .... benden olmak üzere...
bide bizde kalabilecek[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...

[Bu mesaj Zerokull tarafından 16 Temmuz 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi oynarım ama gelemem,hem ağustosta dersane fln var.[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya!
Mesaj tarihi:
Ben gelırım 88lıyım 8sene cıvarıdır basket oynarım ezerım:p suan agır bır sakatlık donemı gecırıyorum o ayrı bıkonu 3aydır ıdmansızım ama gelebılırım
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hoba up turnuvaya bi hafta kaldı benim halen bi uzunum yok bakın şöle anlatayım turnuva iki hafta sürecek bu süre içerisinde gelen eleman bizde yatcak kalkcak yemek olayı bizde olucak. 7*24 online alet var yalova gibi yerde sabahtan denize gidicez falan yane tam bir tatil havası...
Yokmu jacobo sen diyodun goç boyum uzun felan die.
:D[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Mesaj tarihi:
Ya işte yalovaya gelicek 180 190cm adamlar lazım bana bide 87-86 olsa çok daha iyi olur sen 90lıysan bizim 2 alt yaş katogormizde oynuyosun zate miniklerde.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Mesaj tarihi:
88-89 ların grupundayım, 90lara göre boyum uzun kaldı ama 1.90 olmama 2 yıl falan var 2 metre olurum diyorlar[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Mesaj tarihi:
ben 1.78 im ama malesef gelemem çok işim var olsa caın saolsun bıde idmansızım :( sakatlanınca gidemedimö takıma[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
  • Yeni Oluştur...