Killer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bilmiyosan yetersiz 0ne gibi ingilizceye kalkışmıcan BAK BEN ALMANCA KONUŞUYOMUYUM ich bin batuhan ich bin 18 jahre alt ich heisse kaysse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 NoTwisT said: Edi koyacagina Karagoz koy oraya pis adam! 4'lemiş zaten. Edi değil büdü o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Xenocide said: NoTwisT said: Edi koyacagina Karagoz koy oraya pis adam! 4'lemiş zaten. Edi değil büdü o. no shit sherlock :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Hayir bok Sherlock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 NoTwisT said: http://www.genclikevi.net/2009/10/yeni-donem-ingilizce-kursu-kaytlar.html Simdi sirtim yere gelmez artik, ecnebi ozentileri sizi. 3 ay sonra burda gorusucez sizinle. EDIK: ahahaha linkteki resim hepten fail. ayrıca OOAHDADGHADHAGDAHODA BU DAHA FENAYMIŞ>>> linkteki sayfada resim.. asdsİNGİLCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 NoTwisT said: Hayir bok Sherlock! hayır bok şerkilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 basarili muzip cuce basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Hergonan seni gozum tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 karizmama bir kisi daha dustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 noluyoz lan :O patide karmaşık ilişkiler başgösteriyor. sevdim tuttum öptüm falan asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar