Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sen maçı izlediysen bende zenciyim. Pota dibinden kaç tane sokamadı. Gasol'u zaten bişey çarpmış yoksa NBA finalinden bu kadar sorumsuz kimse oynamaz. Ayrıca sadece top indirilip pota dibinde Hakan Şükür misali sayı atmak değil forvetin olayı. Bu kadar basit olsa koy uzunu her maçı kazan oh yemede yanında yat. Kaç tane pas adamın suratına geldi be gözünün içine soktular topu kavrayamadı. Kim neyi çarpıyor çarpılan çarpıldı dün. Blocklar havada uçuştu.
Mesaj tarihi:
Surata atılan lafın gelişi basketbol dersine gerek yok kaptan :) Yani görebileceği pas basit pas demek istedim. Ayrıca Pası atan suçludur çok saçma. Avucunun içinden çıkan top senin suçundur. Öyle saçma şeymi olur. Ama haklısın pası atanda suç adam ayakta uyuyo neden ona pas atarsın ki :) Hani bu seride Gasol'u savunuyorsunuz ya helal olsun. Boston'ımı tutuyorsunuz yoksa :D Gs'lilerin Guiza süper manyak oyuncu demesine benziyorda :) (Gasol için geçerli değil tabi adam iyi ama işin kötü tarafı sanırım kafasıda iyi)
Mesaj tarihi:
Gasol sahada olmasa 20 sayıdan aşşağıya indiremez farkı Lakers. Siz hala aynı kafada devam edin. Yardımlaşma diye bişey var basketbolda yanındaki adamlar çok kötüyken Gasol bişey yapamaz. Sonuçta adam Lebron James falan değil yani. Yapısı belli oyun düzeni belli. Sen oynatıcaksın o da oynayacak.
Mesaj tarihi:
Ya bırak ya bu laflarda artık bu berbat performansın üstünü örtemiyecek üzgünüm. Ayrıca bu klişe laflarda baydı yanlış anlama. Dediğin şeylerin hiç biri savunma değil en azından bu serideki Gasol'de. Hadi hucum yapamadın üstünden kimler saayı attı. Ray Allen tokadı bastı kaç tane ust uste block yedin adam boyundan utan. Gasol sempatisini anlarımda bunlar bu berbt performansın üstünü örtemez. Bu sefer değil! Çünkü bu Final maçı gazozuna maç değil üstünü örtecek bişeyde yok.
Mesaj tarihi:
Ben Lakers değil Celtics'i tutuyorum ama atılan pasta suçlu %70 atandır. Eğer sen oynadığın adamın o günkü halini, genel oynayış tarzını hala çözemediysen o adamın tutamayacağı pasları atmicaksın.

10 senedir altyapı oynadım belirli yıllar boyunca. 4-5 oynadım hep ve tuttuğum, tutamadığım çok top oldu ama koçlarda hep bahseder. Pası atan oyuncudadır cogunlukla kabahat.

Basketbol dersi diceksin gene ama pasın zamanı, atılma anı herşey önemlidir. Sen sadece pası alan oyuncusun. Guard adam gibi ve zamanında pas atar emin olki oyuncuların %80'i tutar.

Gasol gibi bir adamda o pasları genelde tutan bir adam. Ben maçla değil genel performansıyla konuşuyorum.

ha O boyda Steve Nash'in paslarını tutamayan Brooke Lopez mi ne var phoenixte, O adam boyundan utansın mesela.
Mesaj tarihi:
Normal sezonda ve Playofflarda kaç Lakers maçını izledin bilmiyorum ama bu seneki Gasol hatırladığın gibi değil malesef. Tutamaz demiyoruz. Adam beceriksiz demiyoruz. Eğer kafan oyunda değilse Gasolun babası gelse Micheal Jordan milimlik pas atsa tutamaz. Eminim hocan bunuda demiştir. Adamın umrunda değil anlatabiliyor muyum? Celtic taraftarı olduğun belli biraz zaten. Ama Gasol geçen yılki Gasol değil. Tek şampiyonluk kariyerine yetti heralde 2.si fazla geldi. Sorun bu.
Mesaj tarihi:
Abi o top tutma işi cidden çok başımı ağrıttı hehe oynadığım zamanlar. Bide bizim guard böle kurşun gibi atardı 1-2 metre mesafeden. Dua ederdim tutiyim diye hehehe %60-70 le tutuyordum allahtan ama.
Mesaj tarihi:
Bende futbolda orta saha oynadım amatör ne demek istediğini anlıyorum Lakers'ta dediğin sorun var fakat bu seride değil be kaptan. Hani tüm sezonu genellesen tamam ama bu şaka başka bişey değil. Gasol eşşek şakası yapıyor. Bir çok maçta ribaunt bile alamadı savunmada sıfırdı budamı guardın suçu. Kendi adamı üstünden rahat rahat boşalttı sayıları.
Mesaj tarihi:
@Buddha ;

Falan Gasol ne bilim çok beğendiğim bir adam da değildir normalde zaten. Bide benim okadar para kazanıp, profesyonel olup hala 18 yaşındaki fiziğiyle oynamaya devam eden adamlara bir gıcığım var. Fiziği geliştirip kuvvetlenmek öle şehir efsanesi bişi değil. Arkasına kuvvetli bir pivot gelince çok yoruluyo ve enerji harcıyor Gasol. Eğer bide savunmasını geçemezsede şut falan atıyor veya Dwight Howard misali faul linedan hook falan atıyor ki çok fena.

Az biraz fiziğini geliştir be Gasol. Okadar para alıyorsun. Orda ne kondüsyonerle ne trainerlarla çalışıyorlar öle hızını falan, fundementalınıda kaybetmessin.

Yazını okduum şimdi arkadaki işte benim bahsettiğim konuya geliyor adamın sorunu.
Mesaj tarihi:
Evet öyle. Yinede dünkü maçta savunma bile yapsa yeterdi. Neyse olan oldu üzüldüm ama Kobe'ye, Gasol'de şampiyonluk kaçarsa ilerde çok üzülecek. Kobe'nin pili biticek elbet alttan gelen canavarlar var pek papuç bırakacaklarını sanmıyorum.
Mesaj tarihi:
Bence Lakers'ın sorunu gasol falan dan ziyade Boston'a oranla çok sıradan bir benchi var.

Ilk beş tamam hoş güzelde. Benchten gelen adamlar çok sıradan bana göre. Boston'ın rotasyon çok daha iyi.
Mesaj tarihi:
De normal sezondada gördün Boston'ı. Playofflarda coştu ama karşısında bir Suns serisindeki Lakers'ın yarısı yok malesef. T-Mac lakers bencinde oynarım diyordu sanki. Bide Bynum sık sık sakatlanmasa emin ol Gasol'den çok Bynum önemli olacak takımda.
  • Yeni Oluştur...