Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://atdhe.net/ normal sezonda da istediğin maçı izleyebiliyorsun arada patlıyo ama olsun.seriye dönücek olursak ta ilk maç çok önemli lakers ilk maçı kaybederse boston bu gazla hayatta bırakmaz.hadi başlıyo
Mesaj tarihi:
İlk yarı itibariyle şunu söyleyebilirim Gasol'un içeride etkili olması ve Bynum'ın katkısıyla Lakers ribaundlarda 23 15 lik üstünlük sağladı.Bu da skora yansıdı haliyle.Son saniyede Rondo'nun soktuğu şutun Boston'a moral getireceğini düşünüyorum.Bunun dışında beklenmedik birşey yok Kobe ve Rondo beklenenleri veriyor
Mesaj tarihi:
fanaticism said:

http://atdhe.net/ normal sezonda da istediğin maçı izleyebiliyorsun arada patlıyo ama olsun.seriye dönücek olursak ta ilk maç çok önemli lakers ilk maçı kaybederse boston bu gazla hayatta bırakmaz.hadi başlıyo

üzgünüm ama

http://i602.photobucket.com/albums/tt103/Cassieper2/Banhammer.jpg
Mesaj tarihi:
malesef patlıyo linkleri böyle dediğim gibi..kafasına göre gibi.maçı da resmen hakemler katletti.hakemler bu kadar kötü olmasa lakers yine önde olurmuydu olurdu ama seyir zevki bu kadar düşük olmazdı.adamların birbirlerine teri sıçrasa foul çalıcaklar.
Mesaj tarihi:
hakemlerin katlettiği falan yok maçı. bi tek ray allen'a 5. faulu yanlış çaldılarda lakers alehinede bi suru çaldılar. her zaman oluyo bole şeyler.
Mesaj tarihi:
berbat bir boston izledik hem savunmada hem hücumda. takımın ihtiyacı varken(2. ve 3. çeyrekte) ne garnett ne pierce ne de allen skora ciddi katkı yapamadı.rondo idare etti oyunu formu bu kadar zirveye çıkmışken insan daha fazlasını bekliyor tabi.rasheed yine aynı rasheed :) pota altında lakers'ın bu kadar domine edeceğini de tahmin etmiyordum. özet olarak hiçbirşey iyi gitmedi bu gece boston için ama hem doc rivers'a hem de bu takıma güveniyorum ben.bir dahaki maç bundan farklı olacaktır ki olmak zorunda celtics için. sakin sakin izlerken maçı kobe'nin o son 3'lüğü atması tansiyonumu çıkardı arada. gitsin önce koltuk altı kıllarını kessin pis herif.
Mesaj tarihi:
Gasol 2 sene bu maçı beklemiş sanki. KG bakalım uyanabilip tepki verecek mi 2. maçta.

Bir de bakıyorum bütün millet süpürge demeye başlamış nette. Cavs ve Magics maçında da underrated gösterilirken gelip tokadı basmıştı Boston. Umarım yine aynısı olur. ;p
Mesaj tarihi:
Phoenixden sonra lakersa kolay bile geldi boston. Hiç öyle bir üstün savunması da olmadı, motive bile olmadıkları açıktı, ilk yarının sonunda farmer'ın çaldığı toptan sonra top bostona geçince 2 saniye de kalsa doc rivers mola alıp WTHWTFWTH diye bağırsa çağırsa yeriydi.

Boston benchi daha iyi görünüyordu maç öncesinde burda da yazıldığı gibi de tony allen finley falan çok bariz kaldıramadılar finalin ağırlığını.

Lakersa kaptırılan o kadar hücum ribaundu, 3 çeyrekte savunmasıyla öne çıkan takımın 84 sayı yemesi hede hödö çok açıkça finalin havasına girememişti boston. Ya da phoenixden sonra çok yumuşak göründü; 37lik grant hillin hırsını, frye'i, robin lopezin hallerini, phoenix benchini, kenardan çılgın atan dragici falan görünce....

Arizona senatörü Mccain'in üzerinde bile turuncu beat la tişörtü vardı ahah salon da en az phoenix kadar motive olmuştu bakalım garden nasıl olucak.
Mesaj tarihi:
play off ta boston un cleveland ve orlandoyu elemesi ve lakers ın daha kolay finale gelmesi nedeniyle ben dahil pek çok kişinin gözü boyandı galiba.

dün maçı izlerken kendi kendime ulan lakers bariz daha kaliteli takım dedim. 2 takım oyuncuları arasında açık kalite ve yetenek farkı var. ama boston kolay pes etmeyecektir.
Mesaj tarihi:
said:
fisher-kobe-artest-odom-gasol-farmar-bynum-vujacic-walton

said:
rondo-pierce-allen-garnet-perkins-glen-wallace

Koyu yazdıklarım takımlarda değerli gördüklerim ve Boston çoook ağır basıyor kalite olarak.
  • Yeni Oluştur...