Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Fenerbahce SK - Beşiktaş JK @ 18.04.2010 @ 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

yalnız hüseyin göçek'in bütün maçları hep tartışmalı, şaibeli olmuş.

fb 4:1 gs (lincoln'un arkasına geçip endirek göstermesi sonradan ve golün iptali)
gs 1:1 ibb (son 15 dakika gs'ye hiç faul çalmadı, gs her topu aldığında faul ile oyunu kesmişti. baya tepki almıştı o gün gs'lilerden)
paşa : bjk (2 oyuncuyu kırmızı kart ile attı)
fb : bjk
fb 3:0 bursa elle atılan gol
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz

hüseyin göçek'in şöyle maçları da var bak:
istanbul bb - diyarbakır maçı
gs - sivas kupa maçı : hakem bayağı gs taraftarı yönetmişti, uzatmalarda ayhan atmıştı da maç berabere bitmişti.
altay - giresun maçı mıydı neydi bu sene, altaylılar bayağı ağlamıştı.

adam kötü bir hakem
bildiğin kötü.

ilk yarıda kesilen güiza'nın gol pozisyonu var, selçuk'a çıkan saçma kart var, topuz'un verilmeyen penaltısı var, ibrahim üzülmez'in yan hakeme ettiği küfürler yaptığı hareketler sırasında yan hakemin uyuyakalması var; tello'nun 90+4'te semihe attığı dirsek var.

hakem kötü bir hakem.
Sosyal ağlarda paylaş

Luganonunki tartışmaya bile açık olmayan bir penaltı yani onu vermemek cidden art niyetten başka birşey değil. Hadi orta hakem görmedi yan hakemin tam gözü önünde açı olarak. Ofsaytlarda milim kaçırmayan yan hakem nasılsa onu kaçırıyor yani Aziz bey gene becerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

@Fizban
Mehmet topuz penaltı diyip durmuşsunda maçı izledin mi yoksa maçtan sonra telegol yorumcusundan mı duydun penaltı diye çünkü o bile tekrarını izlerken aaa penaltı değilmiş yazıklar olsun Topuz'a dedi.
Biyerden tekrarını bul izle Beşiktaşlı futbolcunun teması bile yok Topuz'la Beşiktaşlıyı çeken mehmet topuz sonrada düşerek penaltı kazanmaya çalışmış işte. Böyle saçma sapan pozisyonlar örnek vererek hakem tarafsızdı demeyin lütfen.
Yukarda yazılmış kariyeri boyunca Fenerbahçe/federasyon tetikçisi gibi çalışmış bir hakemi açıkça istenmediği söylendiği halde böylesi bir derbi maça verirsen sonrasında da sonuçları böyle olur.

Yetmedi tek bir isteğim var ligtvden adam gibi görüntüleri çıkarıp koysunlar o penaltı pozisyonunda hakem sarı kartı neye göstermiş bilelim.Ha bu görüntüler çıkmazsa ortaya ben kendi evimdeki ligtv'yi de iade edicem tekrar almamak üzere.

Bir Galatasaray'lı olarak söylüyorum ben hayatımda bu kadar kötü yönetim izlemedim. Her yönden rezaletti. Bir maç ki düşünün Bilica'nın Toramanın saçlarını sökme denemesi kısa özete sığamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...