Helnar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Merhabalar, Ben serverim için verdata yapıyorum.Hepsi silah armor tarzı gumplar. Sorum şu: Paperdoll için olan gumpları GumpEditor ile verdatama ekledim. Fakat bunlar art(hani dünya üzerindeki görünüşü paperdolldaki değil) halini nasıl ekleyebilirim? Inside uo işe yaramıyor...
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 twilight a gir bak vardı bi program cok güzeldi de ismini unuttum id leriyle fln buluyorsun değiştirebiliyorsun cok güzeldi[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Helnar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 michelangelo işe yaramıyor... :(
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 vERY ve Avatar Patch'e mahkumsun.[signature][hline]how much longer?
Helnar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bu veryde script yazar gibi yazmak gerekiyor. Pek anlamadım bu progu :)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Avatar Patch evet[signature][hline] SlayerTr Staff Member, oQo=rApbOy
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sende kimin FEYKİSİN? tabiki benim :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Öne çıkan mesajlar