Helnar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Merhabalar, Ben serverim için verdata yapıyorum.Hepsi silah armor tarzı gumplar. Sorum şu: Paperdoll için olan gumpları GumpEditor ile verdatama ekledim. Fakat bunlar art(hani dünya üzerindeki görünüşü paperdolldaki değil) halini nasıl ekleyebilirim? Inside uo işe yaramıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 twilight a gir bak vardı bi program cok güzeldi de ismini unuttum id leriyle fln buluyorsun değiştirebiliyorsun cok güzeldi[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 michelangelo işe yaramıyor... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 vERY ve Avatar Patch'e mahkumsun.[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bu veryde script yazar gibi yazmak gerekiyor. Pek anlamadım bu progu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Avatar Patch evet[signature][hline] SlayerTr Staff Member, oQo=rApbOy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sende kimin FEYKİSİN? tabiki benim :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar