kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ben sizi uyarmistim. Bu adam istanbula gelirse 10 bin tane foto cekip koyar diye. Basladi beyler kacin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kermit said: gun icerisinde binlerce vapur binlerce kedi binlerce agac binlerce vosvos goruyoruz sümüklü çocuk martı uyuz köpek hüzünlü bakan yaşlı amca bunlar unutulmuş. arkada martı uçarken, dedenin verdiği simiti kemiren sümüklü çocuk ve uyuz köpeği gibi bişiyi çekebilirsen hatta emekli olabilirsin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 unuttuğuma göre gevelemeyin abi burda bak ne güzel unutuyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kız kulesi ile nostaljik tramvay fotoğrafı koyduğumda banlayabilirsiniz hatta^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 farklı bi bakış açısıyla bak istiyoruz zaten yoksa aç flickr'ı istanbul yaz. sıralat bunların hepsini herkes çekiyor. sümüklü çocukla dede kız kulesinin tepesine çıkmadıkça çekmeye değmez bak vallahi. o beyaz sakallı dede geçimini foto çekimlerinen kazanıyor. her çekim 3lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Ben sana emekli olma sartlarini soyliyim. Istiklal caddesi boydan boya cekilecek Nostaljik tramvay cekilecek(arkasindan asilip beles giden birisi olmak sartiyla) Nevizadede karsilikli raki icen 2 tane amca bulunup cekilecek. Galata kulesi ve koprusu cekilecek Eski cumbali evlerin oldugu bi sokak boydan boya cekilecek Vapur iskelesinden yeni kalkmis bi vapurun arkasindan ucusan martilar cekilecek Haydarpasada bekleyen ve uyuya kalan insanlar cekilecek Bogazkoprusu ve ortakoy camii cekilecek Simit satan, yada ufleyince baloncuk cikaran zimbirtiyi satan adam tam uflerken cekilecek Kiz kulesi alttan cekilecek Ayasofya ve sultanahmet civarinda bir foto gezisi Kapalicarsiyi iceren bi foto Eminonu yenicamii onunde guvercinlere yem atan kadin cekilecek Vapurdan disariyi izleyen vatandas cekilecek Sahilde banklara oturup birbirine sarilmis cift cekilecek Sariyer yada tarabya tarafindaki balikci tekneleri cekilecek Bu balikci teknelerinde aglari tamir etmeye calisan amca cekilecek Istanbulun kenar mahallelerinde top pesinde kosturan cocuklar cekilecek Ataturk yada sabiha havaalaninda ucak bekleyrn ve ucak saatlerinin oldugu ekran cekilecek Metroda sevgilisinin omzuna yaslanmis uyuyan cift cekilecek Bastonuyla hastane bahcesinde hava almaya cikan yasli amca cekilcek. Martilara simit atan insanlar cekilcek Sahilde park halinde bekleyen marti cekilcek Bi kilise bulunup cekilcek 1 mayista taksim meydaninda heykele tirmanan insanlar cekilecek Sultanahmette namaz kilan 7 yasindaki cocuk ve yanindaki babasi cekilecek Bu belgeleri eksiksiz tamamlayip 6 adet vesikalik ve ikametgah ile gel emekli maasini baglariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Saka maka kermit'in hesabi actigindan beri attigi en yararli mesaj. Kaydedeyim bende to-do list olarak. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 dasaaa said: farklı bi bakış açısıyla bak istiyoruz zaten yoksa aç flickr'ı istanbul yaz. sıralat iyi de çekmediğim şeyler üzerinden diyosunuz bunu kardeşim bunu herkes çekiyor dediğiniz bir fotoğrafım mı var şurda, çıkarın gösterin yani? kermit'in bu son müthiş postunun tüm fotoğraf forumları ve sitelerinin girişine yapıştırılması lazım ama yeri benim fotoğraf konum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 son attığım foto son mesajda kalmış kaynamasın arada, bu sayfa da böyle alakasız yazılarla iyice çikin oldu zaten. yav said: galata köprüsüyle ilgili ufak bir seri yapacağım (istanbul'a bir yerden başlayayım dedim artık) bu da fragman niyetine bir fotoğraf olsumüstüne tıklayınca kocaman açılıyormuş -- dur eleştrisini de yapayım kendi kendime dar alan derinliği kullanımı yüzünden izleyiciye fazladan yapılan müdehale var adeta amerikan filmlerinde olduğu gibi, bu içeriği boşaltan gereksiz bir artistlik, bu bir. ikincisi de böyle kadraj bulmuşken sağ taraftan geçen daha iyi bir olay beklenip o şekilde bir fotoğraf sunmak lazımmış bu da iki. hadi eyv.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kermit'e takıldım ben alay ettiği şeylerle o kadar fazla kişi alay ediyor ki artık onlarla alay etmek de klişe oldu metallica çok kötü abi gibi bişi adsfzg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sag taraf iyi olmus bence, solda yalniz adam raki filan, solad cift, kontrast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Kare kadrajda sunup,sag tarafı cıkartırsan harika olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Beyler, kermitten işittiğim laflardan sonra kendimi sorguladım ve sonunda tüm fotoğraf ekipmanımı satmaya karar verdim. Aldığım parayla iphone edinip geriye kalan paraları da çeşitli faydalı kuruluşlara bağışladım. bundan sonra iphone ile çektiğim kendinden tumblrlı kareleri paylaşacağım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Yağmurda çamurda fotoaktivizm uğruna meydanlarda sokaklarda =) 1Emek 2Emek http://www.muhalifgazete.com/28310-Emek-Sinemasi-ve-sivil-direnis.htm - - - 24 Aralık 2011 akşamı yine Emek Sineması'na sahip çıkma adına bir eylem vardı. Geleneksel medyaya da yansıdı sanırım haberiniz vardır bundan. Ben de gidip kendi tarzım doğrultusunda eylemi fotoğraflamaya çalıştım. Aynı günün akşamı sembolik olarak bu 2 fotoğrafı seçip sosyal medya'da yayınladım. Bu arada Emek Sineması önünde tanıştığım bir muhabir ile anlaşmam sonucu yukarıda linkini verdiğim sitede 2.fotoğraf yayınlandı. Umarım bu tip işlerin devamını getirebilirim. Çünkü garip bir haz alıyorum fotoaktivizm'den. Hani 1 düşünce için 1000'ler sokaklarda meydanlarda yer alıyor ya... Bir fotoğrafçı ise bu 1000'i 10.000, 100.000 yapabilecek güce sahip bir anlamda epey değerli bir insanmış gibi geliyor bana bir iletişim organı olarak. Bakalım daha yol daha uzun tabii... Fotoğrafların devamını en kısa zamanda yükleyeceğim. Bu arada üstlerine tıkladığınızda daha büyük bir halde ve sade bir arkaplanda izleyebiliyorsunuz. İlki canon 85/1.8 ikincisi ise voigtlander 20mm ile (@5Dc) ve flaş'lı ama düşük enstantene'li =) Bu arada sadece prime lens (20 ve 85mm) kullanarak eylem çekmeye çalışmak da ayrı bir zevk aldığım mücadele, ilginçlik :D (sonuç olarak sensörüm leş gibi oldu ama olsun =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Emek Sineması'nın yıktırılmaması için verilen mücadele bir anlamda simgeleşti. İstiklal Caddesi'ni dolduran kalabalık mikro anlamda Emek Sineması için bir araya gelmişse de daha genel anlamda Beyoğlu Belediyesi sınırları içerisinde yerleşen karakteristik yaşam alanına dair yapılan müdehaleleri ve biraz daha makro bir biçimde düşündüğümüzde ise Türkiye üzerinde estirilen faşist havayı eleştiriyordu. fotoseri: Emek'i Yıktırmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar