Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatura Ödemelerinde kara liste olayı

spompas

Öne çıkan mesajlar

Çok umursamadığım ve son güne bıraktıgım faturalar yüzünden başıma kötü bir olay geldi,
ortalama 3-4 ayda bir fatura ödemesi yapardım, yani adsl ne zaman kapansa diğerlerinide aradan cıkarırdım ama daha önce
3 ay elektirik, 5 ay sabit telefon, 4 ay su, 3 ay doğalgazı geciktirerek ödemediğim için adım kara listeye alındı artık bir ay geçikmeye karşılık direk kesmeye başladılar.
3 ay elektrik ödemedim kapanmadı kapanır beki diye ödedim bir ay sonra yani dün 1 aylık fatura için elektiriğimi kestiler, evde bir gece vahşi hayatı rolledim.
kabaca 55 liralık fatura için 100 liralık dolaptaki malzemelerim heba oldu.
Aldım başımı gittim elektrik idaresine durumu anlattım oradaki yetkili ismime listeden bakıp kara listeye alındığımı söyledi. Şeye benziyor bu bak mahkeme/dava acmadık ugrastırmadık seni böyle cezalandırcaz.
bazı kimselerin başınada gelyormuş bu tip olaylar 10 liralık fatura için kestikleride oluyormuş.
bence ya büyük hortumculuk öncesi para topluyolar yada bizim ülke bitmiş okeye dönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

ya beni günaha tc yasalarına karşı suça sokmayın abicim biraz takilin elektrik elektronik bilen adamlarla iki çitlatin şu konuları bak sana göstericekler bi yol yordam bidaha hiç bişeyin bozulmayacak

abi yakalandıgın an kısa dönem askerlik yanıyor okulda panolarda yazıyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...