spompas Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=08g1hSDX3BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ahahaha gece gece nedense acayip güldüm bu videoya uykusuzluktan herhalde ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 LucifeL said: ahahaha gece gece nedense acayip güldüm bu videoya uykusuzluktan herhalde ahahah ya bırak şimdi. beğendin ve diğer insanların beğenmeme ve sana laf sokma ihtimaline karşın böyle dion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 zaten beğendiğim için güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 seagel ve lucifel... 2nizsiniz ben tekim. haydi bakalım. darp edek bir birimizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 aga sen beni darp et yoksa ben sızamıyacam içmeden kafam güzel oldu bugece yerli yersiz herşeye gülüyorum yorum yazıyorum anlamadım gitti neden böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ne bilem... bi derdin mi var? gel anlat amcana... sarıl bana... ooohh misss(kavga öncesi yakınlık. dikkat ani kafa atışı gelebilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 yalnız varya nasıl bir kafa yaşıyorsam az kala ilk satıra bakıp cevap verecektim ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 ahahahaha... bende az kala ilk satırı yazıp gönderip kendimi kötü hissedecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bildiğin bir uyku hapı var mı nöbetci eczane yakınımda gidip alıcam uyuyamıyorum bir türlü :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 kafanı hızlı bi şekilde duvara vur... canın yanacak ama yandığına değecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar