Chewy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Şimdi bizim bitane güzel hocamız var.Visual Basic dersinde bizden delphiden proje istiyor :S.Delphiyede şuan kasıcak pek zamanım yok, çok az baktım.Ankaradan bu konuda yardımı olucak birini arıyorum.Ücretide konuşursak başta sevinirim :) Malum öğrenciyiz.Küçük çapta bir otel programı yapmak istiyorum.Rezevasyon vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 rentacoder sitesinden gayet uyguna yaptırabilirsin. bide sene2010 delphi kalmış mı hala yaf;? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bunu hocaya bizde sorduk ama lanet olası delphiye eski deselerde hala en iyisi dedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 off uyuz oluyorum bilişim sektöründeki taş kafalı hocalara. en iyi dil benim bilidiğim dil felsefesinde ilerliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bilmedigi dile nasil proje versin adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 arkadaşlar yardımcı olucak hala varsa bekliyorum.Ankara olursa süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 yıl olmus 2010 benim mezun oldugum bolumde de(ktü bilg. prog) hala delphi ve vb6 ogretiyorlar cocuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 aquila said: bilmedigi dile nasil proje versin adam. öğrencek hacı, yazılımcılık işi inşaata makineye benzemiyor. bende vb biliyorum asp biliyorum onlarla kalıyım o zmn. Olmaz öyle saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Hala VB, Delphi ogretilmesi gercekten aciymis. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 pascal gösterdilerdi bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 biz de pascal görüyoruz gerçi bitti ba geldi ilk dönem hatta sdf bu dönem ilk vizeden de 90 lı bişey alıcam ve otomasyona komut vericem writeln('KOYDUM ÇOCUĞU'); diye bu arada makinecilere ya fortran ya pascal gösteriyorlar sanırım, pascal da cnc tezgahı muhabbetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar