di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Selam, Taze kurulmus win 7 var. Lakin sacmaliyor. MSN ve Skype'i minimize ettigimde simgeleri yine de taskbar'da duruyor. Sag click ile close dersem MSN tamamen kapaniyor, Skype'da birsey olmuyor. Aktif pencere gidiyor ama simge sanki "pin"lenmis gibi orada durmaya devam ediyor. Oysaki "pin"lenmis degil. Nedendir bileniniz var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 çubuktaki msne sağ tıkla açılan yerde "windows live messenger"e sağ tıkla özellikler de. uyumluluktan değiştir xp sp3 gibi bişiye. kapat aç düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Nasil arayacagimi bir turlu kestiremedigimden aramaya tenezzul etmemistim lakin buldum biseyler. MSN icin tavsiye edilen sey compatilibity mode'u vista olarak degistirmek ( saka gibisin micros~1 ). Digerini ise Skype ekibi fix'lemeye ugrasiyormus. Lakin ayni compatility olayi onun icin de gecerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 tam compability rerörö diyecektim asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar