Abus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hiç betaya kabul olan var mı aramızda?maillar geldimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 daha mailler gönderilmeye başlanmadı wow Please note that we're unable to comment on the status of any applications to join the Beta Test. The first group of testers will be notified by email in the coming weeks, and we will be adding additional testers in phases throughout the Beta Test. We'll be sure to post an announcement here when every new phase of testing has begun so you'll know when to check your inboxes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 benim anlamadığım bu european betada ne test etcekler?.amerikalılar yeterince test edemedimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 amerikadakilerin mi yoksa avrupadakilerin mi bug bulma konusunda daha yetenekli olduğunu anlamak için yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mosquito cok guldurdun beni ya .. HAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 lol! bu arada hala göndermediler mail euhe bi belirleyemedi adamlar. hayır belirleseler beta geç başlasa sorun değil böle heyecanlı oluo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bence oyun bu ya bir yarışma gibi acc sign up lar başlıcak herkes göndercek maillerini milyonlarca mail olcak sonra şanslı %1 lik kesim kazanacak o kadar.Diyecekler ki şaka yaptık şimdi bu seçilen arkadaşların diğerlerine göre daha şanslı olduğu bir 3 haftalık sign up daha başlıyor haydi herkes bilgisayar başına... Bende karar verdim bir sonraki sefer Undead rp si yapıp göndercem offf of boşluk kötü bişe ya :P[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Sadece karakterlerin dengesini, bugları vs yi değil serverların stabilitesini de test ediyorlar. Hem tester sayısını arttırmak hemde avrupada açılacak serverları denemek için yani avrupa beta test. Bende başvuruların sonlandığı gün çok pis kafallemiştim, o gün sonuçlar açıklanacak gibi düşünüp maillarda bişey çıkmayınca üzüldüm hatta patiye de karaladım bişiler:utaniem:[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar