Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

european beta hakkında?

Abus

Öne çıkan mesajlar

daha mailler gönderilmeye başlanmadı
wow

Please note that we're unable to comment on the status of any applications to join the Beta Test. The first group of testers will be notified by email in the coming weeks, and we will be adding additional testers in phases throughout the Beta Test. We'll be sure to post an announcement here when every new phase of testing has begun so you'll know when to check your inboxes!
Sosyal ağlarda paylaş

Bence oyun bu ya bir yarışma gibi acc sign up lar başlıcak herkes göndercek maillerini milyonlarca mail olcak sonra şanslı %1 lik kesim kazanacak o kadar.Diyecekler ki şaka yaptık şimdi bu seçilen arkadaşların diğerlerine göre daha şanslı olduğu bir 3 haftalık sign up daha başlıyor haydi herkes bilgisayar başına...
Bende karar verdim bir sonraki sefer Undead rp si yapıp göndercem offf of boşluk kötü bişe ya :P[signature][hline]See Saw Die
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece karakterlerin dengesini, bugları vs yi değil serverların stabilitesini de test ediyorlar. Hem tester sayısını arttırmak hemde avrupada açılacak serverları denemek için yani avrupa beta test.

Bende başvuruların sonlandığı gün çok pis kafallemiştim, o gün sonuçlar açıklanacak gibi düşünüp maillarda bişey çıkmayınca üzüldüm hatta patiye de karaladım bişiler:utaniem:[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...