Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Vaio Garanti Soruları

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Morfare'den geçen senenin başında almış olduğum bir vaio laptopum var windows vista'lı. kafamda birkaç soru var, cevap arıyorum. Birkaç güne kendilerini arayıp da bilgi alacağım ama şimdilik birkaç soruma cevap alsam çok güzel olur.

1-) DVD-Rom'da bir sorunlar var hatası benden kaynaklanmayan, bunun için tamire vermek istiyorum ama ne kadar sürede ürünü geri alabilirim, bilgisayarsız yaşayamam.

2-) Klavyenin içi pis durumda, bir temizlikten geçmesi gerekiyor ama kendim açmaya cesaret edemiyorum. a-) Ben açarsam garantisi bozulur mu? b-) Teknik servisine versem ne kadar ücret alırlar?

3-) Orijinal olmayan Windows 7 yüklenmesi durumunda garanti iptal olur mu? Windows 7 yüklersem Backup DVD oluşturabiliyor muyum tekrar Win 7'de?

Teşekkür ettim şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

1- Max garanti suresi 30gundur. 30gun icinde bir cevap vermek zorundalar.

2- Genelde laptoplarda garanti etiketleri cpu uzerinde olur. Ram hdd klavye gibi bilesenler ileri dogru degisebileceginden onlarda etiket olmaz. Ama acarken dikkat et tahrifat yapmamaya calis yinede.

3- Cok nadir bazi firmalar, orjinal yazilim silmissin hede hodo diyebiliyor ama genelde pek bir problem cikmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...