shapshal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 80 kere açıldı böyle başlıklar yeter ulan diyeceksiniz ama ne zamandır tam istediğim gibi bi tavsiye alamadım bu konuda bir de buraya sorayım dedim. İstediğim animede sağlam kurgu olması önemli. Sürekli bi dövüş aksiyon, her bölümde kötüleri yenen iyiler veyahut bariz bir iyi-kötü ayrımı olmayan bi anime istiyorum. İlle modern olması gerekmiyor, doğaüstü şeyler de bu biraz önce dediğim şartları sağlıyorsa olabilir. Şimdiye kadar izlediklerim: Death Note Gungrave Naruto (Normali + Shippuudenden bi 10 bölüme kadar izlediydim) Gunslinger Girl Samurai Champloo Elfen Lied (ilk bikaç bölümünü izledim) FMA (yine ilk bikaç bölüm) Bunlar arasında en sevdiklerim death note ve samurai champloo oldu. Gungrave de sabır istedi açıkçası biraz :D Tavisyeleriniz bizim için gerçekten önemli !! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tengen toppa gurren lagann cowboy bebop full metal alchemist 3ü de çok kaliteli animeler hiçbirinden pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bi de lain 'i ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Samurai Champloo'yu seven Cowboy Bebop'ı da sever. ki aynı yönetmene ait. Hellsingi de seveceğine eminim. Bir de Mushishi izle ama çok chill out bir anime. heyecanlı filan değil ama benim baya hoşuma gitti. OSTsi filan harika. aklıma geldikçe de yazarım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 one piece one piece bide one piece şeyde var one piece son olarak one piece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Dostum başla one piece e seni 2 yıl götürür :) bence gelmiş geçmiş en iyi anime ... halada devam ediyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 one piece seviceğini hiç sanmıyorum ben bu kadar konuşuluyo diye 50 bölüm falan izledim, hiç anlam veremedim nasıl bu kadar sevildiğine. soul eater code geass mobile suit gundam 00 berserk bunlar da süperdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bi de naruto sevdiysen bleachin de ilk 75 bölümü falan çok iyidir sonra bozuyo biraz. ona da bakabilirsin. baya götürür zaten bunlar seni, topic kitlenebilir. elfen lied ilk bi kaç bölümde bırakman isabetli olmuş ama fma yı biraz daha zorlayabilirsin bence. benim söylediklerimden de hiçbirini yarıda bırakmanı tavsiye etmem sonuna kadar izlediğinde hiçbirinden pişman olucağını sanmıyorum. zaten bleach fma ve soul eater dışında 13 - 26 bölüm falan hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 one piece i ilk 50 bölümde sevmemen çok normal.çizimleri çok çok kötü.asıl olayı 100 den 150 den sonra başlıyor.çizimlerede alışıyorsun hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi sevme ihtimalim var diye 100 150 bölüm izlenir mi 50 bile çok yani maximum 20 bölümden sonra bi animeyi sevmediysen devamını izlemek manyaklık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 500 bölümlük anime abi zaten :).ki 1000 bölümde olur heralde.bende mesela bleach ın ilk 40 bölümü beğenmemiştim ama baya sardı sonradan.gerçi zevk meselesi belki 100 bölüm izleyincede beğenmiyceksin. benim tavsiyem death note u beğendiysen code geass ı izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Pokemon. Geçen indirmeye başladık ilk bölümlerden manyak sardı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ben bir de son olarak claymore ekliyorum listeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Abi adam kurgu istiyorum demis iyi kötü arası net olmasın demis Tengen Toppa demissiniz, One Piece demişsiniz. Kurgu için: Kaiji. Şimdi bunun yanı sıra Akagi ve One Outs'da öneririm ama onlara alısamayabilirsin o yüzden ama Kaiji tavsiyemdir.Edik: neden alısamayabilirsin? Akagi mahjong One Outs baseball üzerinden ilerliyor o yüzden ama er geç izleyeceksin nasılsa :) Cowboy Bebop Darker Than Black Black Lagoon Bunlar istediğin şeyler. Daha aklıma gelirse yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Birde "20th Century Boys" var ama manga, animesi var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 TTGL'de tam bi ayrım yok ki git bidaha izle xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 one piece diyorum hala ... ilk 100 bölümü anında bitirirsin kaldıki bence ilk 100 bölüm dahil süper ... one piece bi amime değil bir yaşam şeklidir hehe abartı oldu biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hellsing'de çek. ovalar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 öncelikle çok sağolun öneriler için one piece, hellsing ve kaiji'nin birer bölümünü çekip izledim. One piece'in ilk bölümü izlerken sıkıldım eheh. Hellsingi izledim sonra, o güzele benziyo. Ama Kaiji çok iyiymiş. Öyle ki şuanda yatmam lazım ama ulan burda bölüm biter mi diye yeni bölüm çekiyorum şuan :D hakkaten tam aradığım gibi bi animeymiş. Bu bitince de hellsinge geçerim artık. Bu arada OVA nedir ? normal bi bölüm çektim izledim öyle hellsingden ama bilmiyorum ova mi değil mi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 tunca said: tengen toppa gurren lagann cowboy bebop full metal alchemist 3ü de çok kaliteli animeler hiçbirinden pişman olmazsın. Tengen yarıda bıraktığım nadir animelerden, herkese hitap etmiyor. Diğerlerini her anime sevenin izlemesi gerekir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 fma da herkese göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Anime izlemeyi sevipte FMA yı yarıda bırakan görmedim, elbette herkese hitap etmez hepsi ama genellersek Tengen Toppa ve onu yapan firmanın diğer animelerini herkes izleyemeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 daha evimde kimseye fma bitirtemedim (ben dahil). gainaxtan flcl den ttgl ye her şeyi izlettim genel izleyici = shounen değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 GEd said: tunca said: tengen toppa gurren lagann cowboy bebop full metal alchemist 3ü de çok kaliteli animeler hiçbirinden pişman olmazsın. Tengen yarıda bıraktığım nadir animelerden, herkese hitap etmiyor. Diğerlerini her anime sevenin izlemesi gerekir ama. ttgl ilk izlediimde 1 hafta gibi bi sürede 12 bölüm izlemiştim sonra 1-2 ay izlemeyip hadi bi devam edim şuna dedim iyi ki demişim şu an en sevdiğim animelerden biri, tekrar tekrar 3-4 kere izlemişimdir seriyi. asıl 16. bölümden sonra hastası oldum animenin sonra bi şekilde bütün bölümler hoşuma gitmeye başladı anlamadım xP demem o ki bence bi devam et kaldığın yerden 26 bölüm bişi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 tsubasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar