Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bıktınız ama ... anime tavsiyesi ?

shapshal

Öne çıkan mesajlar

80 kere açıldı böyle başlıklar yeter ulan diyeceksiniz ama ne zamandır tam istediğim gibi bi tavsiye alamadım bu konuda bir de buraya sorayım dedim.

İstediğim animede sağlam kurgu olması önemli. Sürekli bi dövüş aksiyon, her bölümde kötüleri yenen iyiler veyahut bariz bir iyi-kötü ayrımı olmayan bi anime istiyorum. İlle modern olması gerekmiyor, doğaüstü şeyler de bu biraz önce dediğim şartları sağlıyorsa olabilir.

Şimdiye kadar izlediklerim:
Death Note
Gungrave
Naruto (Normali + Shippuudenden bi 10 bölüme kadar izlediydim)
Gunslinger Girl
Samurai Champloo
Elfen Lied (ilk bikaç bölümünü izledim)
FMA (yine ilk bikaç bölüm)

Bunlar arasında en sevdiklerim death note ve samurai champloo oldu. Gungrave de sabır istedi açıkçası biraz :D
Tavisyeleriniz bizim için gerçekten önemli !! sdf
Sosyal ağlarda paylaş

bi de naruto sevdiysen bleachin de ilk 75 bölümü falan çok iyidir sonra bozuyo biraz. ona da bakabilirsin. baya götürür zaten bunlar seni, topic kitlenebilir.

elfen lied ilk bi kaç bölümde bırakman isabetli olmuş ama fma yı biraz daha zorlayabilirsin bence. benim söylediklerimden de hiçbirini yarıda bırakmanı tavsiye etmem sonuna kadar izlediğinde hiçbirinden pişman olucağını sanmıyorum. zaten bleach fma ve soul eater dışında 13 - 26 bölüm falan hepsi
Sosyal ağlarda paylaş

500 bölümlük anime abi zaten :).ki 1000 bölümde olur heralde.bende mesela bleach ın ilk 40 bölümü beğenmemiştim ama baya sardı sonradan.gerçi zevk meselesi belki 100 bölüm izleyincede beğenmiyceksin.

benim tavsiyem death note u beğendiysen code geass ı izle
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adam kurgu istiyorum demis iyi kötü arası net olmasın demis Tengen Toppa demissiniz, One Piece demişsiniz.

Kurgu için: Kaiji. Şimdi bunun yanı sıra Akagi ve One Outs'da öneririm ama onlara alısamayabilirsin o yüzden ama Kaiji tavsiyemdir.Edik: neden alısamayabilirsin? Akagi mahjong One Outs baseball üzerinden ilerliyor o yüzden ama er geç izleyeceksin nasılsa :)

Cowboy Bebop
Darker Than Black
Black Lagoon

Bunlar istediğin şeyler. Daha aklıma gelirse yazarım
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle çok sağolun öneriler için
one piece, hellsing ve kaiji'nin birer bölümünü çekip izledim. One piece'in ilk bölümü izlerken sıkıldım eheh. Hellsingi izledim sonra, o güzele benziyo. Ama Kaiji çok iyiymiş. Öyle ki şuanda yatmam lazım ama ulan burda bölüm biter mi diye yeni bölüm çekiyorum şuan :D hakkaten tam aradığım gibi bi animeymiş. Bu bitince de hellsinge geçerim artık.

Bu arada OVA nedir ? normal bi bölüm çektim izledim öyle hellsingden ama bilmiyorum ova mi değil mi heh
Sosyal ağlarda paylaş

tunca said:

tengen toppa gurren lagann
cowboy bebop
full metal alchemist
3ü de çok kaliteli animeler hiçbirinden pişman olmazsın.

Tengen yarıda bıraktığım nadir animelerden, herkese hitap etmiyor.

Diğerlerini her anime sevenin izlemesi gerekir ama.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

tunca said:

tengen toppa gurren lagann
cowboy bebop
full metal alchemist
3ü de çok kaliteli animeler hiçbirinden pişman olmazsın.

Tengen yarıda bıraktığım nadir animelerden, herkese hitap etmiyor.

Diğerlerini her anime sevenin izlemesi gerekir ama.

ttgl ilk izlediimde 1 hafta gibi bi sürede 12 bölüm izlemiştim sonra 1-2 ay izlemeyip hadi bi devam edim şuna dedim iyi ki demişim şu an en sevdiğim animelerden biri, tekrar tekrar 3-4 kere izlemişimdir seriyi. asıl 16. bölümden sonra hastası oldum animenin sonra bi şekilde bütün bölümler hoşuma gitmeye başladı anlamadım xP demem o ki bence bi devam et kaldığın yerden 26 bölüm bişi zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...