Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 merhaba yeni bir online gamming hizmeti vermeyi planlıyorum. projenin adı gamerdream olacak. proje sunucu tipi oyunlar,oyun sitesi vede web gamesler bulunacak. sunucu tipi oyunlarda fazlası ile tercih edilen fps oyunlara yer vermeyi planlıyoruz. Şuanda fps tipi oyunlarda hangisi olacağına kadar vermedik. Cs,halflife,bf vs. gibi oyunları kurup, kendi kadronuzu oluşturup,ilgilenip vede bizimle çalışacak kişiler arıyoruz.İlginize teşekkürler... İrtibat için: icq:135604183 msn&mail: [email protected][signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bunlardan bizde arıyoruz, www.siberarena.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 aynı kaderi paylaşıyoruz ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Umarım kısa zamanda istediğiniz yardımı alırsınız.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 hmm yatılı okumasaydim yardım etmek isterdim :( ama call of duty tabikinin multiplayerine bayıldım zaten cs serveri çok var ama eğer okuduğum yerde bilgisayar kurma imkanim olabilirse daha belli değil ne yazıkki yardım etmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Umarım gerekli insanları bulursunuz.[signature][hline]Only privates can be hero! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 eskiden olsa çok rahat bulunurdu, ilginç ilgilenen insan kalmamış herhalde. bulamadık bulsak harika serverlar ile karşınızda olacağız..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 herkez geliyordur ama para isteyince doğal olarak birşey olmuyor ?[signature][hline]Thrael ve`n anj` p'ou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 kolay gelsin wallaha[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 sizie çalışacak insanlar ama nası yani,ne tür işerl,elimizden gelecekmi,ana hatlarıyla biraz anlatabilrsen böle bi fikrimizxo lur,elimden gelen birşey varsa yardım etmek isterim.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 kolay gelsin gamerdream yerine Türkçe bir isim daha güzel olabilir Türk olduğumuz için[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 uzun zamandır vardı sanırım bu mesela umarım istediğiniz gibi olur.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ohoo orc server aççak ta amerikadan biz görcez[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar