Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Selam gençler, ne zamandır dövme yaptırmak isterim ama hiç aklıma belli bir bölge veya dövme yaptırabilecek bir şekil gelmiyor. Bir çok ilgi alanım var, buralardan kendime yakıştırabileceğim bir çok şey var ama grafiker falan değilim, google görsellerden de dövme seçmeyecek kadar kılım :D bana yardımcı olun nereme yaptıracağıma bile karar veremezken, ne yaptıracağıma hiç karar veremiyorum. önce bir bölge seçmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bölge seçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 vücudunun her hangi bi yerini seç sonra şekli bul ya da çizdir sonra dövmeciye seçtiğin bölgeyi gösterip çizimi adama ver gerisini dövmeci hallediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 omuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 omuz en mantıklısı gibi geliyo. göğsüme yaptırmak istiyorum aslında ben en çok ama göğüs baya büyük bi bölge şimdi omuz ile girişi yapmak en mantıklısı sanırım. böyle tşört girdiğim zaman biraz da tşörtün alından görünmesi hoşuma gidiyo. ama şekil olarak kafamda hiçbir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Enseden kasıklara kadar yılan figürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 götümün sol lopuna kalp yaptırıcam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 solcumusun lan itolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kermit sana en uygunu malbuş resmi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 onuda sağ götüme yaptırıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sol kolun alt kısmına bilekle dirsek arasına bişiler yaptır bende orayı düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 _MysteriouS_ said: sol kolun alt kısmına bilekle dirsek arasına bişiler yaptır bende orayı düşünmüyor değilim. yazı yazdırsın bence kimse yapmamıştır onu yaratıcı fikir bu dediğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Önce ne yaptıracağını seç sonra nereye yaptırmak istediğine bakarsın. Her dövme her yerde güzel durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kermit said: _MysteriouS_ said: sol kolun alt kısmına bilekle dirsek arasına bişiler yaptır bende orayı düşünmüyor değilim. yazı yazdırsın bence kimse yapmamıştır onu yaratıcı fikir bu dediğim. birinin yaptırıp yaptırmamsı benim için önemli değil. Solda olması öbenli benim için aslında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ya iş hayatı muhabbeti olsa seçmek daha kolay olur. ama kolun çok ön kısımlarında sürekli göz önünde olacağı için :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 o konuda bişi diyemem haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 ya yemişim işini iş hayatını adamın dövmesi görünüyor diye kalitesiz, paçavra kötü kaka eğh eleman mı oluyor? tabi işler böyle yürümüyor biliyorum da, yani çok saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 o çoğu kişiye saçma geliyor zaten :) ama saçma geliyo diye bişi değişmiyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 De özel sektörde kimsenin dövme yüzünden başının belaya girdiğini görmedim ben. Devlet memuru olacaksan problem oluyor diye biliyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sesu said: Müslüman bir ülkede yaşıyoruz. Deal with it. or gtfo diye bi opsiyon varsa ben onu alıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 sesu said: De özel sektörde kimsenin dövme yüzünden başının belaya girdiğini görmedim ben. Devlet memuru olacaksan problem oluyor diye biliyorum sadece. ya başının belaya girmesi deil de insanlarla uğraşan bi pozisyon için mesela, müslüman bi ülkede yaşadığımız için dediğin gibi, dövmeliyi tercih etmezler çünkü müşterinin seni sevmesi gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar