Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme Yaptırmak İstiyorum!

Kemarlos

Öne çıkan mesajlar

Selam gençler, ne zamandır dövme yaptırmak isterim ama hiç aklıma belli bir bölge veya dövme yaptırabilecek bir şekil gelmiyor. Bir çok ilgi alanım var, buralardan kendime yakıştırabileceğim bir çok şey var ama grafiker falan değilim, google görsellerden de dövme seçmeyecek kadar kılım :D

bana yardımcı olun nereme yaptıracağıma bile karar veremezken, ne yaptıracağıma hiç karar veremiyorum. önce bir bölge seçmem lazım :D
Sosyal ağlarda paylaş

omuz en mantıklısı gibi geliyo. göğsüme yaptırmak istiyorum aslında ben en çok ama göğüs baya büyük bi bölge şimdi omuz ile girişi yapmak en mantıklısı sanırım.

böyle tşört girdiğim zaman biraz da tşörtün alından görünmesi hoşuma gidiyo. ama şekil olarak kafamda hiçbir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

De özel sektörde kimsenin dövme yüzünden başının belaya girdiğini görmedim ben. Devlet memuru olacaksan problem oluyor diye biliyorum sadece.

ya başının belaya girmesi deil de insanlarla uğraşan bi pozisyon için mesela, müslüman bi ülkede yaşadığımız için dediğin gibi, dövmeliyi tercih etmezler çünkü müşterinin seni sevmesi gerekiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...