Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Oylamada burger king dedim yalnız son zamanlarda köftelerinde garip bir tat var eskidende ete benzemiyorduda zaten ama artık sünger yiyormuşum gibi geliyor ya bozdular sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 burger king sos olayının içine etti o yüzden artık yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 goldbären said: burger kingi en beğendiği fastfood yapan insan DAHA TUZLU DAHA YAĞLI DAHA ŞEKERLİ ÖLÖLÖYY diyen ilkel insandır. ben de severim ama fastfood bu kadar da sefil olmamalı be. İlkelim ben :(. Cezama razıyım beni double whooperla dövün, ağzıma ağzıam vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 adını hiçbir zaman yazamadığımdan dolayı logoyu koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Quel-Thul said: kesin yazmısımdır biyerlerde tekrar söylüyorum arby's http://cache.virtualtourist.com/1/4150815-Arbys_Curly_fries_with_cheese-Leonardtown.jpg ben de tekrar katılıyorm. beef n cheddar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ne pis boğaz adamlarmıssınız ya hala bitmedimi bu muhabbet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Quel-Thul said: kesin yazmısımdır biyerlerde tekrar söylüyorum arby's http://cache.virtualtourist.com/1/4150815-Arbys_Curly_fries_with_cheese-Leonardtown.jpg bunu demeye gelmiştim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar