NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: kawa, 01 Ağustos 2004 11:54 tarihinde demiş ki: Siz hala leveli anlayamadınız mı?Adamların oyun tanıtırken tek bir faktör var oda firmanın ve sponsorlarla olan ticari anlaşmalar...O yüzden hiç şaşırmadım. Ya valla nasıl anlayamadık? Sen de olmasan kawa.. Level editorleri kawanın kankası olduğu için adam bu tip şeylerden direk haberdar.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Game Show'u kari$tirmayin $imdi bu i$e...[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 gameshow'a laf yok. oku oku bitmezdi. l-manyak yerine gameshow alırdım. heyt be.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 gameshow çok baba dergiydi,kendim için dfeğil,kardeşim çocuklarımda görsün oksun isteerdim :([signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ya hepinizin neti var almayin dergiyi gidin direk oyunun forumlarina girin olmadi trgamer di merlininkazani gibi diger sitelere bakin lvl da kendine çeki düzen versin birs
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Level bozdu yaw dergi 5.250.000 lira ve 1 CD veriyor dikkat çekerim. Adamlar her ay 6 sında falan çıkartıyor oyun olmadığı zaman erken. Bak mesela (reklam gibi olucak ama neyse) cd oyuna ayın 1 inden önce bayiilerde ve daha iyi bir inceleme (fifa hariç) benim kanımca. Hele level ın kısa kısa bölümünden öyle nefret ediyorum ki incelyeceklerese doğru düzgün incelesinler. İnbox a gelen her mektubu AÇMIYORLAR bile en azından cd oyunda 4 ay sonra falan koyuyorlar ama en azından koyuyorlar. Chip genede fena değil ama level a boşu boşuna para vermeyin diyorum. Demo desen aynıları başka dergilerdede var. İnceleme desen level doğru düzgün inceleyemiyor. Bu dergi SAPITTI yaw.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 off topic olacak ama cd oyun kapanmadi mi ?
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Hayır www.cdoyun.com 'a bakabilirsin[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Dur site kapanmış galiba www.pcoyun.com 'a bak bu sayısı bayiilerde hatta aldım[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla levelı ben ilk sayıdan beri alıyorum, sinanın geldiği xcom apocalypse kapaklı dergiden sonra a ayda 3-4 kere tlf açıp oyunları konuşurduk felan zamanında. ama artık oyun açıklamaların falan okumadan 2-3 köşeyi okuyup bırakıyorum, eskiden bütün dergiyi spor,futbol ve tomb raider oyunları hariç okurdum, şu an dergiyi sırf alışkanlıktan bide 1-2 yazarı için alıyorum sadece. bencede pek iyi olmayan not sistemine göre zaten oyun almıyorum yıllardır, hata olduğunu çok önce farkettiğim için. oyuncunun alıp almamasını oyunun başkasına göre sırf çok güzel olması değil; içeriği özellikleri, bize göre güzel gelebilecek tarafları belirlemelidir diye düşünüyorum. alacağım oyuna da gamespottan bakıyorum. gayet hızlı rahat şekilde. gamespot bu şekilde bence gayet tarafsız ve net olarak veriyor oyun açıklamalarını. okuyunca insanın aklında soru kalmıyor acaba şu şu nasıldı diye. ayrıca bende geçen ayki wow beta yazısını hiç beğenmedim :), ben arkadaşıma yolda yürürken 10dk da oyun hakkında o yazıdakinden daha çok bilgi verebiliyorum yani.. oyun hakkında hiç düzgün, elle tutulur bilgi yoktu o yazıda, paso şöyle güzel böyle güzel, tamam güzel ama kardeş madem oynuyorsun bilgi ver, yasak değilki dışarı bilgi vermek betada. dergiyi alanların kaçı nete girio ki? bi anket vardı hatta gayet az bir kesim netten takip ediyor oyunları. oyunun özelliklerini, içeriğini, neler yapılıp yapılmadığını, karakterlerin özelliklerini vb vb bilmeyen adam oyun çok güzel çok güzel diye gidip alırsa ve beğenmez ise ne olacak? valla sanki kafadan fantazi yazı yazılmış gibi geldi bana.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Dergi çok zor şartlarda çıkıyor ve gerçekten Türkiye'de saygı duyulacak tek oyun dergisi. Ekibi çok güzel, özellikle Fırat ve Berker süper adamlar. FRP köşesi Ali Aksöz tarafından hazırlanıyor ki kendisi süperdir. Böyle kusurlar olursa bile göz yumulmalı, sonuçta onlar ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar ve kim bilir, belki bir Vogel yetkilisi gelip "Bak bilader, bu benim kankanın oyunu şuna bir 80 üstü veririsiniz heralde" dese ne diyecekler? Doğru bir hareket değil ama burası da Türkiye.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Her ne kadar arkalarında Vogel hede hodo olsa da Türkiye'de kaç aylık dergi -oyun dergisi demiyorum dikkat- 91. sayısına gelmişki?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 demekki onune her cikana guvenmicekmissin..
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Tabiiki 100. sayısımnı geçenler var (Chip 103'teydi galiba en son) ben sadece etrafta süreklilik sağlamış fazla dergi yok anlamında sarfetmiştim o cümleyi.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Infernus_Manolo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 gelmiste ne olmus ki abi ? dalgami geciyorlar adam mi seciyorlar.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Türkiye gibi nüfusun yalnızca %5'inin gazete-dergi okuduğu ve batmanın kolay ötesi olduğu bir yerde o kadar sayıdan sonra hala batmamak her halde başarılı olmuş bir dergiye mahsustur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar