dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Haftaya fotoğraflarını çekip gg ye koyacağım ama burada sorayım istedim ilk. Voit marka, 5250 serisinden, hayli büyük, bilmem kaç programlı bir koşu bandım var, satmak istiyorum, ilgilenen olursa öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aldin 2 ay kullandin ve sonra yatak odasina sabahlari yaparim diye koydun ama hic yapmadin. di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Yok len, Ankara`da oturduğum yerde koşma imkanım yoktu, burada hem o var, hem salona gidiyorum, o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bende de satilik voit kondisyon bisikleti var, onu da bu topige ekliyim. bunu alan bunlara da bakti hesabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kaç melyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bende satıcam.ilk 1 sene hevesle her sabah ve aksam koşuyordum. şimdi öyle duruyor garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 fiyatlarını yazarsanız güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 var mı ankara'da satan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bunu alan olursa 3 ay içinde satıyorum diye topic açmazsa neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Fiyatı 700 olacak, gg de ürün yok o yüzden kafadan bir şey yazdım, kargosu interpor dan olacak, onu da ben karşılayacağım, 100 tl idi Ankara fiyatları. not : farklı illerden almak isteyen olursa, bu model için kargo ücretini öğrenebilirler İnterspor`dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bulent76 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 merhaba arkadaşım ben almayı düşünebilirim. hangi şehirdesin ve bantın garantisi devam ediyor mu?sana nasıl ulaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bulent76 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 hayırlısı olsun.sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar