runehearth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Merhaba Eski bir wow oyuncusu olarak warhammer ı denemek için şuanda indiriyorum fakat www.warhammeronline.com dan indirmeye başladım ve şimdi yaklaşık 4gblık bi kısmı indir.bizim wowda us sitesine girip indirince eu acc ile girilmiyor sorun çıkarıyordu.bundada sonradan farketteim war-europe.com warmış.acaba böyle bi sorunla karşılaşır mıyım yapabilceğim bişey war mı tekrar baştan başlamak istemiyorum indirmeye
Kalten Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Eh eu hesabıyla us serverına giriş yapamıyorsun biim bi arkadasta yamıstı aynı hatayı ama us clientini eu ya çevirmenin bi yolu v armıdır yokmudur bilemicem
fuzulee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Geç mi oldu bilmiyorum ama karşılaşırsın ve sana git ordan tekrar indir derler. bence hemen durdur ve war-europedan indir.
Dnz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Buyuk ıhtımal bı sorun olcaktır oyuzden war-europe den ındırmen dılegıyle =)
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Bende mail gibi us dan indirmisim hatta onun uzerinden acc aldim sazanlik kanimda var :(
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Box almadan eu sitesinden client indirip aylik uyelik almam yeterlimidir? Acc managment kisminda cdkey aktif etme bolumu var orayi gorunce killandim.
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 şimdi bide otur eu yu us yap :D. İyi denk geldi.
Öne çıkan mesajlar