robert Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Eskiden olduğunu hatırlamıyorum r.c'ye geçtikten sonra sanırım böyle oldu, ğüşiöç gibi harfleri kullanınca konsolda hata alıyoruz; bunu önlemenin bir yolunu bilen var mi?
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İşletim sisteminlede alakalı olabilir diye tahmin ediyorum sphere 55i'de öyleydi türkce karakterleri kullanmak için xp falan olması gerekiyordu ? Serverin oldugu bilgisayarda işletim sistemi ne ?[signature][hline]Lothlarien Staff Member, GM Endelith
robert Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yok, karakter kullanamama değil, ğüşiçö gibi karakterleri kullaninca konsolda hata aliyorum.
robert Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Dostum işletim sistemiyle alakasi yok karakterleri kullanabiliyoruz oyunda, fakat kullandiğinizda konsolda bir hata çıkıyor, benden başka bu sorunla karşılaşan yok mu yani?
robert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 10:57:ERROR:(multis.scp,257)Undefined symbol 'unlar' Hatalar buna benzer speech scriptlerinden kaynaklanıyor. "unlar" olarak çıkan aslında "şunlar"... [Bu mesaj robert tarafından 03 Ağustos 2004 11:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ya tamam işte o karakterleri görüntüleyemeyince verio hatayı xpde yok ole bişi yani ntlerde
robert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Dostum karakterler oyunda gözüküyor, ğüşiöç yazabiliyoruz, makinede XP yüklü; fakat bu harfleri kullaninca konsolda hata aliyorum, tekrar belirtiyim harfler oyun içirisinde hiçbir sorun olmadan kullaniliyor.
Öne çıkan mesajlar