robert Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Eskiden olduğunu hatırlamıyorum r.c'ye geçtikten sonra sanırım böyle oldu, ğüşiöç gibi harfleri kullanınca konsolda hata alıyoruz; bunu önlemenin bir yolunu bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 İşletim sisteminlede alakalı olabilir diye tahmin ediyorum sphere 55i'de öyleydi türkce karakterleri kullanmak için xp falan olması gerekiyordu ? Serverin oldugu bilgisayarda işletim sistemi ne ?[signature][hline]Lothlarien Staff Member, GM Endelith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yok, karakter kullanamama değil, ğüşiçö gibi karakterleri kullaninca konsolda hata aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 win98 se turkce karakterler cikmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Dostum işletim sistemiyle alakasi yok karakterleri kullanabiliyoruz oyunda, fakat kullandiğinizda konsolda bir hata çıkıyor, benden başka bu sorunla karşılaşan yok mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 10:57:ERROR:(multis.scp,257)Undefined symbol 'unlar' Hatalar buna benzer speech scriptlerinden kaynaklanıyor. "unlar" olarak çıkan aslında "şunlar"... [Bu mesaj robert tarafından 03 Ağustos 2004 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ya tamam işte o karakterleri görüntüleyemeyince verio hatayı xpde yok ole bişi yani ntlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Dostum karakterler oyunda gözüküyor, ğüşiöç yazabiliyoruz, makinede XP yüklü; fakat bu harfleri kullaninca konsolda hata aliyorum, tekrar belirtiyim harfler oyun içirisinde hiçbir sorun olmadan kullaniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar