Thulann Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ben yeni tinker bs menulerı hazırladım bunları scrıpt ıcıne attım ama devreye gırmedı hala eskı menuler cıkıor acaba eskı menulerı sılımem yada onların yerıne bu yenılerını mı aynı yerlere yapıstırmam gerek bana oyl gosterırsenız cok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 mesela tinker menusunu açmak istiyorsan tinker tool's bulacaksın onun altında ON=@DCLICK src.dialog xxx tarzında bir$eyler vardır onu kendi dialoglarına gore deği$tir. Bs içinde aynı $ey geçerli ingotların altında boyle $eyler olur.. Nebula scriptlerini kullanıyorsan ingotlara ores.scp içinde.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 evet eski menulerin yerine yapıştırıp servera rsync çek sonra dene eğer scp de haa tyoksa olmuştur.[signature][hline]Üzmesin seni karşılıksız sevgiler Bağrına taş basarsın acıların diner Giden gitsin aldırma sen yangınlar söner Dönüpte arkana bakma sakın KRALLAR ÖNDE GİDER....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar