fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 var mı böyle bir olay ? iki kez bilgisayarı açmaya çalışırken evin sigortası atmış, daha sonra açmaya çalışıldığında ise bilgisayara güç dahi gelmemiş hiç. ben dahili bir sigorta olduğu inancına sahip oldum aniden, ama bilemiyorum. varsa nerededir, çözüm nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kasada yok psu da da hic gormedim ben belki pahali selerde wardirda cunku 400 500 W lik bi kasa 2 A civari guc ceker ole ufak cam sigortayla olmaz aslinda dusununce 12 16 A araba sigortasi war neden olmasin ama olmasida sacma durmadan atar lan deistirmekte mumkun deil ki neyse dur bi bakem eger bilgisayara guc gelmiyosa ozetle ilk actiginda kisa devre sebebiyle psu su yanmis arkadasin hayirli olsun demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 valla birkac yerde var diye okudum da, emin olamadim. di de cok icerde olabilecegini soyledi gorunmeyen yerlerde. bunu garanti kapsamina sokturtma sansim olur mu ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 warmis lan cam sigorta hemde evet ama abi eistirilcek bi pozisyonda deil lehimli hmmmm evde lehimin warsa deistirilebilir olmadi gotur yaptirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 garantiye girer mi aceba kavga edersen girer aga cunku dicekler cok guc cekilmis bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 e o zaman herhangi bir elektrikçi yapabilir yani bunu ? KEWL! neyse iki kosulu da zorlarım ben. eywalla berkay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aga yaparda bisey diyim aklinda olsun seren eger sigorta attiysa bi nedeni olabilir ne yane dicen hane kisa devre olabilir fazla guc cekiyo olabilir bi daha yanar belki ama denemeye deer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ya olay şu, normalde çalışıyordu cihaz. fişlerin yerleri falan değiştikten sonra olmuş. uzatma kablosunda falan bir sorun var yani, o aşikar. ama su an herhangi bir yerde de çalışmıyor cihaz eheh. neyse psu'yu halledecek bir elektrikçi bulayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi aman dikkat et elektrikcinin basinda dur simdi herif sontlemesin sigortayi yane kabloyla baglar felan bi daha kisa devrede bilgisayar komple puff olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 eheh dururum merak etme, guvendigim bir adam var zaten. zaten sırf psu'yu söküp götürecem, kız arkadaşım nası psu sökecek, hatta nasıl bağlayacak merak ediyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 soruyu ben pek anlayamadım ama psu dan kaynaklı bir sorun varsa, garanti kapsamına giriyor ve psu yu değiştiriyorlar. (başıma geldi oradan biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar