fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fresh meat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sevgilin olduğunu belirterek hayatımı yaşıyorum , her anım dolu dolu olduğundan sıkıldım bide böyle şeyler yapıyorum demek mi isteniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yerim böyle çıkışı. bana komik geldi, koydum ne var yani ? Canın tartışma yaratmak istedi herhalde böyle basit birşeye gelip wot döşüyorsun.Sevgilinin sana yemek yapıyor olması şuan gereksiz bir konuda gereksiz bir tepki verdiğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sipeys çabuk trolleniyosun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 NOLDU AGA ZORUNA MI GİTTİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Hayır acınası durumda olan sensin falan yazmasan cevap bile vermeyeceğim de, eeeen basit şekilde benim espri anlayışımı yargılayamassın. Bana komik geldi koydum, ister gül ister gülme. Sosyal çıkarım yapıp bana hakaret edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sipeys trollenme konusunda seni forumun birincisi seçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fede said: sipeys çabuk trolleniyosun abi abi şimdi şakaya vuracak eminim ama bu adam hep böyle, ciddi söylediğinden de eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 trollenmeye cok musaıt bır bunyen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 gayipten_gelen_ses said: sevgilin olduğunu belirterek hayatımı yaşıyorum , her anım dolu dolu olduğundan sıkıldım bide böyle şeyler yapıyorum demek mi isteniyor lan nerden bildin hatta itiraf ediyorum sevgilim yok yalan söledim yemekte yok yiyecek dünden kalan ekmeğin köşesini kemiriyorum komşunun wirelessden kaçak giriyorum koltuk altı kıllarımı 3 aydır kesmedim küllükleri gezip izmarit kontrol ediyorum az sonra da 31 çekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sipeyskeyk said: fede said: sipeys çabuk trolleniyosun abi abi şimdi şakaya vuracak eminim ama bu adam hep böyle, ciddi söylediğinden de eminim. ciddi söyledim tabi şaka yapar gibi bi halim mi var? hakarette etmedim sana nerden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Seni tenhaya çekip gülünü koklamalı o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 en kısa zamanda random birinden dayak yemen dileğiyle, öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben niye dayak yiyorum? sen ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bence fistan alır 1v1de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ahahahaha cok komik atisiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben fistanı gördüm 50 kilo bişey. vursam yarısı boşa gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kimse dayak yemesin, cocuklar ac kalmasin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kermit de öyle mesela. hapçı tipi var ama vursa 3/4ü boşa gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fistan klavye delikanlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fede said: ben fistanı gördüm 50 kilo bişey. vursam yarısı boşa gider. yarim vurursun, yarisini sakla, ziyan olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fede said: ben fistanı gördüm 50 kilo bişey. vursam yarısı boşa gider. 1.83 74 kiloyum yemekte hazır :D bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Catzee said: fistan klavye delikanlısı sen de kefalsin mesela :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bayramda harçlık yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar