cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Yaklasik bir bucuk aydir Bruksel'deyim. Staj icin geldim. Bir yandan da odev vs. ile ugrasiyordum, pek disari cikip gezmeye firsatim olmadi. Simdi daha rahatım, gezip dolasmaya yeterli vaktim var. Fakat burada tanidigim pek kimse yok. Sizlerden burada olanlar varsa ya da daha once bulunmus olanlar, nereye gidilir ne yapilir, ne icilir - yenilir, tavsiye bekliyorum. Simdiden tesekkurler!
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 1.5 ay hergün 10 dk dışarı çıksan bitirmiştin zaten Brüksel'i
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 BulletRide said: 1.5 ay hergün 10 dk dışarı çıksan bitirmiştin zaten Brüksel'i ufak bir yer, dogru. benim merak ettigim sey sasali saraylar ve buyuk parklardan ziyade, guzel yemek yiyebilecegim ve aksamlari iki bira icmeye gidebilecegim iyi publar.
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 SElamlar, 3,5 sene bulundum. Gezilecek görülecek çok yer var. eğlence desen tavan haftasonları vs. Şimdi, öncelikle tat almak istiyosan brüksel dışına çıkmanı, flemenk bölgelerini gezmeni tavsiye ederim. Zaten ulaşım çok basit ucuz ve kolay. Yoksa illa Brüksel diyorsan tabiiki turistik olmasa bile gideceğin en merkezi yer GRAND PALACE. Buraya bulunduğun semtin yazarsan giden otobüsleri, tramları yazarım. Orda çok güzel publar, kahveciler, çikolatacılar bulabilirsin. Bu arada şehrin her yanında zaten ~~3 euroya yiyeceğin SNACK(kesin duymuşsundur) bulman mümkün. Snack nedir? Kocaman fransız bageti arasına iki hamburger köftesi + salata + ~~30 çeşit sostan istediğin ve tepeleme papates. Çok lezzetli ve bütün gün tok tutma özelliğine sahip. Dİkkat et ama, arapların dükkanlarındakini vs yeme. Salyangoz olur festival zamanlarında kaynamış felan, berbat kokar ama tadı birayla herüküladedir. Onun dışında restaurant ve yemek bakımından şehir merkezi birçok alternatif içeriyor. fast food kısmında oranın QUICK meşhur. WAFFLE: Evet bildiğimiz waffle ama çeşit çeşit... Biliyorsun waffle mucitleri hollandalılar ve brüksellilerdir. O yüzden gün boyunca bundan da yararlanabilirsin. Tam olarak ne istediğini, ne görmeyi/yemeyi düşlediğini anlatırsan nerelerde olduğunu vs yazarım hepsini. Ziraa şuan buraya ayzınca pek bişey gelmiyor insanın aklına.
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Delirium nerede diye sorup gidiyorsun. zaten orda çevreni yapıp brükselin dalgalı denizinde yelken açmaya başlıyorsun..
Öne çıkan mesajlar