Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Win7'de NOD32 kullanan ve download programları tarafından RAM'i yenen varsa gelsin

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

orbit'ten sanıyordum ama meğerse win7'de nod32 kullananırken tüm download programları büyük boyutlu dosyalardan sonra memory leak yapıp kullandığı rami geri vermiyormuş. bunu yaşayan varsa çözüm şu hotfix:

http://support.microsoft.com/hotfix/KBHotfix.aspx?kbnum=979223&kbln=tr

hadi geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

hotfix'i talebe göre mi yolluyolar?

bide evet 1200mb cache edilmiş falan diyo win7. bişi yapmıyo aslında bilgisayar bende de mi problem var acaba?

nod32 + win 7 64 bit

ram cahcleme win7 nin (vistadan gelen hatta) en iyi özelliklerinden. sık ulaştığın programlı çat diye anında açıyor bu özellik sayesinde. daha verimli kullanıyo yani rami. nod32 1200mb ram yiyosa o zaman problem vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

1200 değil 2000'i geçiyordu benim, sistem takılıyodu falan görev yöneticisini bile açamıyordum. bu hotfixten sonra sorun kalmadı

olay dediğim gibi tamamen nod32'nin web scan hedesiyle alakalı, adamlar 1.5 yıldır fixlememiş sorunu ben de win7'ye geçince farkettim (xp'de yok sorun, vista'yı bilmiyorum) her neyse fix ile geçiyor işte.

Kendercik said:

Yükleyeyim dedim, fix iyidir diye de niye böyle yapmışlar anlamadım. Email istiyorlar, emaile download linki gönderiyorlar. indirdiğiniz dosya da emailinize gelen şifreyle açılıyor falan.

valla ben de anlamadım neden bu kadar kasmışlar, windows update programında da çıkmıyor zaten win7'nin. ama günde 50gb+ dl yapan biri olarak neredeyse 2 saatte bir restart atmam gerekiyordu artık memory leak sorunum kalmadı güzel oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...