Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Arkadaşlar şimdi ben bir dizi tanımlıyorum ama bu dizinin değerini mesela sadece command1 de geçerli command2 nin altında geçerli olmuyo. 2. command için o diziyi nasıl çekebilirim. Option Explicit yapıp oraya tanımladım ama o zaman da Redim Z1(1 to text1.text) diyorum mesela bunu kabul etmiyo ama command buttonun altına yazarsam çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 global olarak tanimla class icinde tum fonksiyonlarin en ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi öyle yapınca sabit sayı değil bu diyo indisi sabit olmayacak zaten yani mesela ReDim z1(1 to text1.text) diyorum a=val(text1.text) diyip redim z1(1 to a) falan mı demeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Option Explicit Dim i As Integer Dim a As Integer Dim c As Integer Dim j As Integer Dim u1 As Integer Dim u2 As Integer Dim u3 As Integer Private Sub Command1_Click() ReDim z1(1 To Text1.Text) As Variant ReDim z2(1 To Text1.Text) As Variant ReDim z3(1 To Text1.Text) As Variant ReDim z4(1 To Text1.Text) As Variant ReDim z5(1 To Text1.Text) As Variant For i = 1 To Text2.Text If Combo1.Text = "J" & i And Combo2.Text = "M" & 1 Then z1(i) = Text3.Text List1.AddItem i & " . İşin Süresi=" & z1(i) End If If Combo1.Text = "J" & i And Combo2.Text = "M" & 2 Then z2(i) = Text3.Text List2.AddItem i & " . İşin Süresi=" & z2(i) End If If Combo1.Text = "J" & i And Combo2.Text = "M" & 3 Then z3(i) = Text3.Text List3.AddItem i & " . İşin Süresi=" & z3(i) End If Next i End Sub Private Sub Command2_Click() ReDim z1(1 To Text1.Text) As Variant ReDim z2(1 To Text1.Text) As Variant ReDim z3(1 To Text1.Text) As Variant ReDim z4(1 To Text1.Text) As Variant ReDim z5(1 To Text1.Text) As Variant u1 = 0 For i = 1 To Text1.Text u1 = u1 + Val(z1(i)) Next i Text4.Text = Val(u1) End Sub burdaki o command2 deki z1(i) yi nasıl çektirebilirim yani o problem abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi nolur bilen varsa bana kod yazmasın bana kod yazmayı öğretsin dsfds proje için lazım da önümüzdeki haftaya yetiştirmem lazım ki bu kolay kısmısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar