abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 razorın core buildi vanguard phaseboots hood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 phase boots gayet scout core item ı travel çıkmıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Publarda iyi. Onun dışında işini bilen takımda ben carry e phase kasılmaması gerektiğini düşünüyorum. Steamboots un hp ve attack speedi damage bonusundan çok daha iyi bence ve scout un asıl görevi support ın yakaladığını kesmek olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 scout a bot gereksiz dagon kasın önce dalın biraz sonra dagonu basın ölmediyse invisi basıp kaçın sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 her heroya hacknslash kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 %10 hız ve phase yeterince iyi bir sebep kasmak için, scout un attack speed e değil damage e ihtiyacı var, tersten yazmışsın ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abvblizzard said: razorın core buildi vanguard phaseboots hood. VG birçok heroya gereksiz. Prolar ikiye ayrılır Prolar ve VG proları Sadece vanish bonusla attack yapıyorsan zaten scout oynama. Normal vuruslar icinde PT gerekiyor Phase son derece saçma. Rikimaruya kasan gördüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 evet rikimaruyada kasılır, chaser hero çünkü ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Torque said: abvblizzard said: razorın core buildi vanguard phaseboots hood. VG birçok heroya gereksiz. Prolar ikiye ayrılır Prolar ve VG proları Sadece vanish bonusla attack yapıyorsan zaten scout oynama. Normal vuruslar icinde PT gerekiyor Phase son derece saçma. Rikimaruya kasan gördüm.. birçok heroya gereksiz razor a değil. damage i ramp up olduğu için uzun süre ayakta kalması lazım ve earlygame de rahat tower dive yapabilmesi için gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Sparkcaster said: evet rikimaruyada kasılır, chaser hero çünkü ikiside rikiye scadi çıktım diye noob diyen bi !pro ile karşılaşmıştım.. ilginç bi deneyim oldu ha skor mu 20 ye 2 filandı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 rikiye skadi çok çok kötü 5 hp li adama bounce yapıp 20 kill yaptım demek daha da kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 rikiye lothar allahın emri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 istersen tgc deyim same hero yapalım, olmadı adres ver yukardaki arkadaşın kamyonlarıyla akayım :) riki scadi ile costurur, millet scadiye kadar yürüyecek parayı toplayamadığından genelde scadi rerore der.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bencede skadi rerörö tabi oynayana göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Coder said: istersen tgc deyim same hero yapalım, olmadı adres ver yukardaki arkadaşın kamyonlarıyla akayım :) riki scadi ile costurur, millet scadiye kadar yürüyecek parayı toplayamadığından genelde scadi rerore der.. ahaha GEL VS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hahaha illaki, abi riki build diyince saçma sapan bi ton build var, (ki hepsini en az 5 kere denemişimdir) hos olan buildlerden biri bence; mom + yasha late game butter eğer early game de iyi aktıysan susuz sabunsuz scadi, sonra istersen butter vs.. gidebilirsin su riki basherlar var bi de bence onlar bosa nefes almasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 beyler dota oynamiyoruz, riki miki noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 niye ya ben oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 R2 Start PT 2 WB Mid Yasha Diffusual Late Butter Bakalım durabiliyorlar mı karsında. Skadi falan yalan. Ha skadiyi simdi warbeaste denedim hos oldu 12/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 warbeast=necronomicon riki=purge+shards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Coder said: olmadı adres ver yukardaki arkadaşın kamyonlarıyla akayım :) aa.. ne yazıkki bütün kamyonlar full çekiyor ama söz eğer 4. bi araç ayarlarsak en ön koltuk senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 rikiye sy tamamda skadi niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 mana lazım chasing skilli lazım çünkü 0.2 sn cooldownlı 4 mana yiyen bir chasing skilli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 benim kizdigim sey bariz bir sekillde yillarca oynadigimiz bir grup var, oynadigimiz oyunun kalitesi ortada ve insanlarin bunu israrla algilamadan gelip bok atmasi. Mesela spark ve ekonun genel tarzi bu forumda cok itici. Hele spark, abi sen dotada bok gibiydin affedersin, bir sekilde honda ogrendin diye insanlari ezmek senin haddine dusen bisi degil arkadas ortaminda oynanan oyunda. 1800 oyununa gir pro kasis istiyorsan. Ben bu kasintiligi anlamiyorum cidden. Carry'e kill birakma olaylari falan hepsinde haklisiniz ama olmuyor iste oyunlarda, heycan yapiyoruz, aliyoruz falan bisiler... iki girip tassagina oynayamayacaksaniz girmeyin oyuna. Stati sallamadiginiz bi acctla girin (ki spark oyle yapiyor artik sanirim, en guzel cozum bence de) tassagina oynamayi ogrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 somebody call THE WAAAAMBULANCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar