Kaede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bir büyüğünüz size "şöyle yap" derse bir bildiği vardır. hemen zıtlaşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi şarkı çok iyiymiş lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Kaede said: bir büyüğünüz size "şöyle yap" derse bir bildiği vardır. hemen zıtlaşmayın Bide Bu iŞi ßiLmiYorSanız SuSun TmM giDin BiLene Sorun YoruM aTın TmM . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 said: Pompalamasyon bu benim misyon Afrodizyak istemez doğuştan hazır füzyon Woowoowoo baby yoo bu gece gelip benim ol bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve Neverm0re, seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim. .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 REKSA baba sen öyle diosan... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abvblizzard said: aquila sen diğer nublar gibi değilsin ya. Senin yıllardır bozmadığın bir çizgin var sana saygı duyuyorum açıkçası. Tarzı var adamın. abi offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Reksa said: bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve Neverm0re, seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim. .... laflar dediğin yanlızca dört tane nokta mı? bence sen bir daha laflar hazırlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 4 noktanın içine ne anlamlar yükleyebileceğimi tahmin edemezsin? ayrıca bir şeyi bilmeden ötme arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Reksa said: 4 noktanın içine ne anlamlar yükleyebileceğimi tahmin edemezsin? ayrıca bir şeyi bilmeden ötme arkadaşım. uu baba kralsın bir eklede görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 benden çok saçmalayanlara ... o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 özelden msnini ver seve seve anlatırım sana hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Reksa said: özelden msnini ver seve seve anlatırım sana hepsini. YİYORSA ADRES VER 3 KAMYON ADAMLA ORDAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kimin fake'i lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Reksa said: kimin fake'i lan bu? sen konuşma canım noktaların konuşsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nokta kadar beynin yoksa dünyaları konuşsam nafile. kkthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Reksa said: nokta kadar beynin yoksa dünyaları konuşsam nafile. kkthxbye. nokta kadar beynimin olması dediklerini anlamama yetiyor yani hmm ilginçmiş hemen nokta beyin edinmeliyim edit, 1000 tane mesaj atmışsın bütün mesajlarının bu kadar boş olup olmadığını merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oha kavga çıkmış.Kamyon falan?Medeniyet kokmuyor bu hareketler.Herkes patisini kaldırıp bu olayı düşünüp ders çıkarmalı.Orta sahada verdiğimiz açıklar gerçekten ürkütücü.Sebastian Loeb son 4 yılda hep kazandı baymadı mı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 peki ya yendiğinizi sandığınız oyunda dalgaya vurup karşı takımı kastırmak? oyunu silmeye bir neden olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bu ne len. Susun ağzınızı kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 çekiç geliyor az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hammerstooorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hammerstorm a armor veren bot yapılmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oyun başlamadan önyargıyla aptal aptal yorumlar yapılmamalı. kazanılacak oyun kaybettirilir insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Noob Only yazan oyunlara Pro Girmemeli Pro Oyunlara Nooblar girmemeli Rus ve Swedish Noob olunmamalı. Scouta Phase Boots,Razora falan VG kasılmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar