abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 NeverM0r3 said: belli zaten feyzini yanlış yerden almışsın.Neyseki alabilmişsin.Vs? ya birader defol git wepladaki arem no invis oyunlara saçma saçma konuşma ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Karşı tarafın ormanını oyun başından beri wardlarla doldurduktan sonra düşük hpli düşmanların cirit attığı nc ortamını gördüğü halde kendi ormanında nc kasan takım arkadaşları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Warding kültürü yok patide. Ne yaptıysam olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 NeverM0r3 said: do u know matrushka, That given u from Stalingrad ppl? O RLY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 abvblizzard said: NeverM0r3 said: belli zaten feyzini yanlış yerden almışsın.Neyseki alabilmişsin.Vs? ya birader defol git wepladaki arem no invis oyunlara saçma saçma konuşma ya ahaha. bu cümleyi anlaya bilen var mı? anlayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o wepla dediğin yer 5 sene önce nasıldı biliyormusun sen bakalım?hadi baalım gobiligübiğim benim.Yuxexes denilen adam oyunu nerede öğrendi bilirmisin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 "Freddy Ales" said: abvblizzard said: NeverM0r3 said: belli zaten feyzini yanlış yerden almışsın.Neyseki alabilmişsin.Vs? ya birader defol git wepladaki arem no invis oyunlara saçma saçma konuşma ya ahaha. bu cümleyi anlaya bilen var mı? anlayamıyorum. mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 NeverM0r3 said: o wepla dediğin yer 5 sene önce nasıldı biliyormusun sen bakalım?hadi baalım gobiligübiğim benim.Yuxexes denilen adam oyunu nerede öğrendi bilirmisin sen? sen ciddi misin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 farinal gelse de bi warlock tr dese. ezberinde var onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yuxexesi niye bilicez ki, oyunu ogrendigi yeri merak edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yuxexes > chu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 nerden buluyonuz olm bu siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 çok ciddiyim. vs atalım mı canım çekti.Hero seçimim LaughAtTrolls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 teach me your best english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 daha çok yazıııın postla besleniyorum OH YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 topla takimini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 abvblizzard said: "Freddy Ales" said: abvblizzard said: NeverM0r3 said: belli zaten feyzini yanlış yerden almışsın.Neyseki alabilmişsin.Vs? ya birader defol git wepladaki arem no invis oyunlara saçma saçma konuşma ya ahaha. bu cümleyi anlaya bilen var mı? anlayamıyorum. mümkün. B tuşunun altındaki space adlı tuşa basmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Hah troll ayağına yattı birazdan coup de grace da çeker çok eğlendim hadi gidiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 cumle basit, anlamamak icin caba gostermek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 topla tüfekle gelin.Ağır sanayi hamlenizi de bekleriz.Coup de graceyi geç Tour de France yaparım hayretler içinde kalırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aquila said: cumle basit, anlamamak icin caba gostermek lazim. BUNUDA ANLAMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 NeverM0r3 said: o wepla dediğin yer 5 sene önce nasıldı biliyormusun sen bakalım?hadi baalım gobiligübiğim benim.Yuxexes denilen adam oyunu nerede öğrendi bilirmisin sen? burası warlock tr değil burdan da banlatmayın bizi ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 köylü ülkenin efendisidir bizde... olmaz öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 hadi ben yatar.Hurray gimme more posts.Vaevictis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar