diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kardeşimin acc sinden kendi acc me karakter tarnsfer etmek istiyorum fakat karakter transferi için iki acc ninde sahibi olmalısınız diye bir hata msjı veriyor.bu halledilebilecek bir sorun mu , yoksa ben ufaktan yeni karakter kasmaya başlayayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 2 accountta aynı battlenet hesabında olması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ikisi de ayrı ayrı hesaba bağlı. yok heralde yapılacak bişey di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 biri beni aydınlatsa bu konuyla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Soyadlar tutması lazım. Bide mesela biri lich king expension diğeri tbc de veya da düşükse tbc li acc den lich kinge geçirebilirisin diğeri olmaz ama soyad tutması lasım kesinlikle aynı battle net acc olması gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 aynı battlenet acc da birleştirmek zorundasın soyad zorunlulugu eskidendi bitti o devir denedim ondan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 1 ay önce soyadları aynı olan 2 battlenet acc den diğerine transfer yaptım, soyadları tutunca olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efsun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 soyadlar tutunca geçiyor ben yaptım sadece kart olayı bloke oldu gibi birşey karakter 2 acc de gözüküyor payment tamamlayınca geçicek farklı battle net acc olması önemli deil sadece soyad tutacak ve oyunlar aynı geçirceğin acc expension durumu aynı ya da yüksek olması lasım yani lich kingli acc den tbc acc ye geçiremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar