Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mango aromalı yeni ice-tea

Natural

Öne çıkan mesajlar

said:
zgrw, 02 Ağustos 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
ömrümde bir kere nestea içtim ( limonluydu ) ve kendimi zehir içiyomuş gibi hissettim . Lipton IceTea nin yerini asla tutamaz

hayır o zahir değil gereğinden fazla klor katılmış ve hatta imamın aptes suyuna dönmüş bi tür havuz suyunun ice tea şeysiyle karıştırılmış haliydi. aynen klorlu havuz suları gibi kokuyo resmen..

mango berbat ayrıca, limonlu hala rulz boşuna kasıyolar:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

mango hiç hoşuma gitmedi..
şeftali 1 numara ama kutuda olan da hoşuma gitmiyo..500lük petler var ama az bulunuyo onlarda içmek daha güsel olmuyo bi mantığı var mı bilmiyom ama ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're
thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

içtim beyenmedim, çok yeni değil okul'Un son bir ayında da vardır. ilk kez börek sentır niyır badehane'de tatmış idik orda da beyenmemiş idik.. evde de beyenmedik demekki ortamdan değil, içicek ve zevk şeysinden miş kine[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...