Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 süper bencede ama biraz fazla tatlı olmus gibin..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Othranx, 02 Ağustos 2004 22:50 tarihinde demiş ki: süper bencede ama biraz fazla tatlı olmus gibin.. hepsı ole ztn..=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: zgrw, 02 Ağustos 2004 20:57 tarihinde demiş ki: ömrümde bir kere nestea içtim ( limonluydu ) ve kendimi zehir içiyomuş gibi hissettim . Lipton IceTea nin yerini asla tutamaz hayır o zahir değil gereğinden fazla klor katılmış ve hatta imamın aptes suyuna dönmüş bi tür havuz suyunun ice tea şeysiyle karıştırılmış haliydi. aynen klorlu havuz suları gibi kokuyo resmen.. mango berbat ayrıca, limonlu hala rulz boşuna kasıyolar:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ilk içtim çok hoşuma gitti, bikaç kere içtim güzel güzel diye, sonra yaw bi daa almıcam ben bundan dedim, limon PWNZ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 mango seftelının bırazdaha sekerlısı gıbı olmus[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ben tam içecektim , aldığımız poşette duruyodu bi baktım ark. içmiş onu :) Neyse Her zaman limonlu ice tea içeriz içiririz gerisi sucks :D Şimdide light filan çıkmış :)[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 mango hiç hoşuma gitmedi.. şeftali 1 numara ama kutuda olan da hoşuma gitmiyo..500lük petler var ama az bulunuyo onlarda içmek daha güsel olmuyo bi mantığı var mı bilmiyom ama ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: HellHound, 02 Ağustos 2004 20:05 tarihinde demiş ki: olmamis... olmuş olmuş.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 içtim beyenmedim, çok yeni değil okul'Un son bir ayında da vardır. ilk kez börek sentır niyır badehane'de tatmış idik orda da beyenmemiş idik.. evde de beyenmedik demekki ortamdan değil, içicek ve zevk şeysinden miş kine[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar