Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Uzun zamandan beri açmamıştım runuoyu, şimdi tekrar açtım, ama bir şeyi unuttum nasıl yapılıyordu... Bana bir script örneği yazar mısınız, ki [gargoyle deyince insanın şekli gargoyle olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 public class bilmemne { public static void Initialize() { Commands.Register( "Gargoyle", AccessLevel.Player, new CommandEventHandler( Player_OnCommand ) ); } private static void Player_OnCommand( CommandEventArgs e ) { Mobile from = e.Mobile; from.BodyMod = //gargoyle idsi } }[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 player on command nerden çıktı bilmiyorum. accesslevel.player yapıcam diye beynim sulanmış =)[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar