Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone OS 4.0

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Pil ömründe ciddi azalma bekliyorum ben özellikle background location services nedeniyle.

Ayrıca dikkat ettiyseniz Multitasking de 7 farklı api üzerinden sunulacak. Program bu api leri kullanmıyorsa yine multitasking yok gördüğüm kadarıyla, yani tap tap revenge çalışırken üstüne bi oyun daha açayım olmayacak gibi görünüyor şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

tap tap revengein arkadayken yapicagi bi is olmadigi icin farketmez, o apilar arkada duran applicationlarin notification vermesi icin, mesela skypein arkada kaldigi halde hala konusmaya devam ettirmesi gibi, veya tomtomun arkadan yol tarifine devam etmesi, taptap oyle bisey yapmadigi icin gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bu reklam olayı nasıl olacak cidden anlamadım ben. aletler 7 24 internete bağlı değil ki her zaman? data pakedim yok belki? alet reklamı nereden alacak? cihaz her nete girdiğinde üzerindeki uygulamar için reklam mı yükleyecek? yükledi diyelim ki, gösterim istatistiklerini nasıl tutacak? kardeşim vereyim parası ne kadarsa, binlerce dolar saydığım alette reklamla mı uğraşıcam diyebilecek miyiz?

çok fazla soru işareti var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...