roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 iPhone, iPad ve iPod Touch'u ilgilendiren yeni işletim sistemi güncellemesinin açıklanmasına dakikalar kaldı, aşağıdaki linklerden takip etmenizi öneriyorum: http://live.gizmodo.com/ http://www.engadget.com/2010/04/08/live-from-apples-iphone-os-4-event/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 multitasking oh yea! diye iğrenç birşey izlemeyiz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Gelirse de muhtemelen bu mantıkta olacak, ama sanmıyorum http://www.engadget.com/2010/03/17/windows-phone-7-series-multitasking-the-real-deal/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 başladı, multitasking anlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 multitask olayini guzel yapmislar gibi simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Pil ömründe ciddi azalma bekliyorum ben özellikle background location services nedeniyle. Ayrıca dikkat ettiyseniz Multitasking de 7 farklı api üzerinden sunulacak. Program bu api leri kullanmıyorsa yine multitasking yok gördüğüm kadarıyla, yani tap tap revenge çalışırken üstüne bi oyun daha açayım olmayacak gibi görünüyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 tap tap revengein arkadayken yapicagi bi is olmadigi icin farketmez, o apilar arkada duran applicationlarin notification vermesi icin, mesela skypein arkada kaldigi halde hala konusmaya devam ettirmesi gibi, veya tomtomun arkadan yol tarifine devam etmesi, taptap oyle bisey yapmadigi icin gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 folder olayı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Folder olayı süper!!! İnsanlar pek aramıyordu sanırım ama benim için büyük takıntıdır her ortamda folder falan. Bu arada multitasking demişken aklıma geldi, iphone os 3'te pil ısınma problemi falan var diyorlardı bir ara, halloldu mu o sonra patch ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://cache.gizmodo.com/assets/iphone40software/iphone40software167.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 iyi calismislar bu sefer, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://cache.gizmodo.com/assets/iphone40software/iphone40software233.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ssl vpn desteği ve multiplayer gaming de dikkatimi çekti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 iAd olayı pek hoşuma gitmedi. telefonun arayüzüne bile reklam almasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 eohaohah lan steve gene para kesmenin yolunu bulmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu apple cok cakal reklam olayini app nin icine koyduracak &60 developera verecekmis gerisini alacak bir telefon üzerinden daha fazla para kazanilamazdi zaten multitasking ve voip sonunda geldi pek büyük bir eksigi kalmiyor telefonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hani mantik guzel ama o profitinizi keseriz kafasi cok tatsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu reklam olayı nasıl olacak cidden anlamadım ben. aletler 7 24 internete bağlı değil ki her zaman? data pakedim yok belki? alet reklamı nereden alacak? cihaz her nete girdiğinde üzerindeki uygulamar için reklam mı yükleyecek? yükledi diyelim ki, gösterim istatistiklerini nasıl tutacak? kardeşim vereyim parası ne kadarsa, binlerce dolar saydığım alette reklamla mı uğraşıcam diyebilecek miyiz? çok fazla soru işareti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 "When you click on the ad, the ad takes over the screen. “All this stuff is done in HTML 5 by the way" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 flash reklamları aratmıyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 developer preview cikiyomus bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 HTML 5 fena geçircek flash'a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 "End users will get these features this Summer, and will be iPhone 3GS and iPod touch 3rd generation compatible. They will run everything. The iPhone 3G and iPod touch 2nd generation–will run “many things”, but they will not get multitasking." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar