Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

@NTV: El Clasico - 10.04.2010 - 23:00

Wispy

Öne çıkan mesajlar

fede said:

ordaki diyalog mükemmeldi ya.

-3 lü averaj mı var ispanyada

-zaten barcelona yendiği için şimdi onu düşünmeyelim hocam

-3 lü , ilk maç noldu

-valenciya 20 puan geride zaten

-3 lü yani maç beraber bitse noluyor ilk maç ne

-barcelona yendiği için 3 puan ilerde şuanda

-ama berabere olsa

-barcelona 3 puan önde şuanda

-ama 3 lü var di mi

.
.
.
.

ahahAHAHAHAH bunu yazmaya girmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol adam paylaşımıdır, futbol nerede duracağını bilmektir.
Futbol pas verip pas alacağı alana kaçmaktır.
Futbol skordan emin olamadığın sürece oyun oynamaktır ve gol istemektir.
Futbol son dakikaya kadar konsantre olmaktır ve dikkat dağıtmamaktır.
Futbol topluca oynanan zeka ve yetenek oyunudur.
Yani kısacası şu an futbol barcelonadır.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

BiTcH_oFBaT said:

valdes çok iyi oynuyor yalnız. inanılmaz güven verio kalede şu an

valdes bundan sonra 3 sezon boyunca hiç gol yemese bile güvenilir kaleci olamicak benim gözümde o kadar tüketti krediyi :P

Henry Iniesta falan niye yedek yahu dalga mı geçmiş Guardiola yedeklerle bile yenerim diye

Yorumları okuyordum;bu çok dikkatimi çekti. Bugün bu tarz sitelerin %90'ında Valdes hep çok kötü bir kaleci olarak lanse ediliyor. Şahsen bu görüşü komik buluyorum. Bu nasıl bir önyargıdır anlamıyorum.
Valdes'i 3 sezondur izliyorum, Barcelona'ya özel bir hayranlığım olduğundan ötürü de hiçbir maçını kaçırmıyorum. Evet, Valdes bugün Casillas kadar mükemmel bir kaleci değil, ancak Dünya'nın ilk beşini say desen bu adamı da koyarım o listeye. Çünkü, 3 sene önceki Valdes şu an yok. Son 1.5-2 yıllık dönemi esas alırsam şu an bu adam mükemmel bir kaleci, hatta oldukça güven veriyor diyebilirim. Bu dönemde hata yapmadı mı? Yaptı tabiki ama her kalecinin karşılaştığı şeyleri yaşadı. Abartmıyorum, Casillas'ın son 2 senesindeki dosyasını açsak Valdes'ten daha garip goller yemiştir aynı dönemde. Özellikle bu sene çok net 3 4 maçta önemli hataları vardı.

Sözün özü, bu kadar da önyargılı olmayın. Şu adamın son 2 senesini bari izleyin. Yok diretiyorsanız hala kötü diye, bana veri verin, ben de cevap vereyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bugünkü performansları baz aldığımda mutlaka Valdes'i koyarım. Valdes'ci biri değilim ancak hakkını da yemek istemem. Zamanında bu adamın yediği gollerle ben de dalga geçtim epey. Fakat bugün ne Petr Cech eskisi gibi, ne de Buffon. Zaten Buffon sakatlıklardan muzdarip bir adam oldu. Dünya Kupası'nda De Sanctis'i dahi düşünüyor İtalyanlar. Tabi büyük ihtimal oynamayacak olsa da böyle düşünenlerin çıkması dahi Buffon'un bugün eskisi gibi olmadığının bir belirtisidir.

Van der Sar için bir şey söyleyemem hala formanın hakkını veriyor, kendini yormadan oynayan en iyi kaleci diyebilirim.

Julio Cesar'da aynı şekilde mükemmel bir kaleci, zaten şu an Dünya'nın en iyi kalecisi olarak nitelendirdiğim kişi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam Buffon ve Cech eskisi gibi değil de Valdes onların eldiveni olamaz bence ne yaparsa yapsın. Son 2 sezonda üstün bir performans sergilemiyor, iyi gözüküyor çünkü Barcelona fazla iyi. Çok iş düşmüyor zaten adama. Ama önceki sezonlardaki gibi daha fazla iş düşse yine efsane hatalarını izleriz eminim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Her maçta mutlaka iş düşüyor. Özet mi izliyorsunuz bilmiyorum ama Barcelona geçen sene özellikle çok pozisyon veriyordu ligin ilk yarısında, bu sene bu nispeten azaldı, fakat gene de her maç pozisyonlar oluyor.

Hadi koymayın ilk beşinize Valdes'i ama artık aklınızın bir köşesinde bu yazdıklarım olsun. Belki bu sefer daha farklı yaklaşırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Valdes'e çok sayıp söverdim ben de, ama özellikle bu sezon baya baya güven veriyor. Ondan iyi kaleciler hala aklıma geliyo, ama gerçekçi bi şekilde bakınca transfer edilebilir olanlar arasında daha iyi bir seçenek olarak sadece Akinfeev var. O da Manchester için falan çok yazılıp çiziliyor. Veya Lloris falan, ama çok çok sayılıdır sonuç olarak.
Valdes ayrıca hiç bir zaman Casillas gibi veya iyi zamanlarındaki Cech, Buffon gibi üstün yetenekli olmadı bence. Ama defansla uyumlu ve top çevirirken bile takımın parçası olarak hareket edebiliyor. Süper yetenekli ama dan diye her gelen topu uzaklaştıran bi kaleciden yeğdir Barcelona için, yine de tabi sıralama yaparken ilk aklıma gelen adam olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...