tellos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 geçen murat kosava geçti mikrofon başına villa chelsae maçında oh misler gibi ayrıca ercanm taner maç sunumunun messisidir yani yapmayı ama yaşlandı o dogru bir laaeazzzz diyişi var sanki pas vermedi de madrid gol attı sanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fede said: ordaki diyalog mükemmeldi ya. -3 lü averaj mı var ispanyada -zaten barcelona yendiği için şimdi onu düşünmeyelim hocam -3 lü , ilk maç noldu -valenciya 20 puan geride zaten -3 lü yani maç beraber bitse noluyor ilk maç ne -barcelona yendiği için 3 puan ilerde şuanda -ama berabere olsa -barcelona 3 puan önde şuanda -ama 3 lü var di mi . . . . ahahAHAHAHAH bunu yazmaya girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ercan tanerli fenerbahçe-galatasaray maçlarının yeri ayrıydı.artık kalbim daha az sıkışıyor.ercan taner anlattıgı dönemlerde süper oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Alexvurduvegol Haginefisdöndüyine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Futbol adam paylaşımıdır, futbol nerede duracağını bilmektir. Futbol pas verip pas alacağı alana kaçmaktır. Futbol skordan emin olamadığın sürece oyun oynamaktır ve gol istemektir. Futbol son dakikaya kadar konsantre olmaktır ve dikkat dağıtmamaktır. Futbol topluca oynanan zeka ve yetenek oyunudur. Yani kısacası şu an futbol barcelonadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Rewendor said: BiTcH_oFBaT said: valdes çok iyi oynuyor yalnız. inanılmaz güven verio kalede şu an valdes bundan sonra 3 sezon boyunca hiç gol yemese bile güvenilir kaleci olamicak benim gözümde o kadar tüketti krediyi :P Henry Iniesta falan niye yedek yahu dalga mı geçmiş Guardiola yedeklerle bile yenerim diye Yorumları okuyordum;bu çok dikkatimi çekti. Bugün bu tarz sitelerin %90'ında Valdes hep çok kötü bir kaleci olarak lanse ediliyor. Şahsen bu görüşü komik buluyorum. Bu nasıl bir önyargıdır anlamıyorum. Valdes'i 3 sezondur izliyorum, Barcelona'ya özel bir hayranlığım olduğundan ötürü de hiçbir maçını kaçırmıyorum. Evet, Valdes bugün Casillas kadar mükemmel bir kaleci değil, ancak Dünya'nın ilk beşini say desen bu adamı da koyarım o listeye. Çünkü, 3 sene önceki Valdes şu an yok. Son 1.5-2 yıllık dönemi esas alırsam şu an bu adam mükemmel bir kaleci, hatta oldukça güven veriyor diyebilirim. Bu dönemde hata yapmadı mı? Yaptı tabiki ama her kalecinin karşılaştığı şeyleri yaşadı. Abartmıyorum, Casillas'ın son 2 senesindeki dosyasını açsak Valdes'ten daha garip goller yemiştir aynı dönemde. Özellikle bu sene çok net 3 4 maçta önemli hataları vardı. Sözün özü, bu kadar da önyargılı olmayın. Şu adamın son 2 senesini bari izleyin. Yok diretiyorsanız hala kötü diye, bana veri verin, ben de cevap vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valdezden sorumlu paticik bakanı konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Casillas, Cech, Julio Cesar, herşeye rağmen hala Buffon ve Van der Sar. Bunlardan sonra da 6. olarak koymam Valdes'i. Daha iyileri var yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Akinfeev, Neuer, Adler var hatta Volkan var ya ne Valdes'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Volkan var diyecektim ben de ama kararsız kalmıştım, iyi cesaret etmişsin =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ben bugünkü performansları baz aldığımda mutlaka Valdes'i koyarım. Valdes'ci biri değilim ancak hakkını da yemek istemem. Zamanında bu adamın yediği gollerle ben de dalga geçtim epey. Fakat bugün ne Petr Cech eskisi gibi, ne de Buffon. Zaten Buffon sakatlıklardan muzdarip bir adam oldu. Dünya Kupası'nda De Sanctis'i dahi düşünüyor İtalyanlar. Tabi büyük ihtimal oynamayacak olsa da böyle düşünenlerin çıkması dahi Buffon'un bugün eskisi gibi olmadığının bir belirtisidir. Van der Sar için bir şey söyleyemem hala formanın hakkını veriyor, kendini yormadan oynayan en iyi kaleci diyebilirim. Julio Cesar'da aynı şekilde mükemmel bir kaleci, zaten şu an Dünya'nın en iyi kalecisi olarak nitelendirdiğim kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Tamam Buffon ve Cech eskisi gibi değil de Valdes onların eldiveni olamaz bence ne yaparsa yapsın. Son 2 sezonda üstün bir performans sergilemiyor, iyi gözüküyor çünkü Barcelona fazla iyi. Çok iş düşmüyor zaten adama. Ama önceki sezonlardaki gibi daha fazla iş düşse yine efsane hatalarını izleriz eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ya fioremntinanın ya lazionun yada parmanın bi kalecisi var hatta yllar önce bu 3lüdemn birinde oynadı şimdide fiorentinada sanırım sarışın böle fray mı ne o italyan deilmi ya ne desantisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sebastian(sanırım) frey. çok iyi kaleciydi. noldu sora bilmiorm ama. karizmatik adamdı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Her maçta mutlaka iş düşüyor. Özet mi izliyorsunuz bilmiyorum ama Barcelona geçen sene özellikle çok pozisyon veriyordu ligin ilk yarısında, bu sene bu nispeten azaldı, fakat gene de her maç pozisyonlar oluyor. Hadi koymayın ilk beşinize Valdes'i ama artık aklınızın bir köşesinde bu yazdıklarım olsun. Belki bu sefer daha farklı yaklaşırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Valdes yetenekli ama patlamaya hazır bomba modunda bir kaleci. Yeteneksiz demek aptallık olur ama çok hata yapıyor, kolay kolay güvenilecek bir kaleci değil. İlk ona girse 10. sıradan girer ki dünyanın en iyi takımına yakışmıyor bu yüzden Frey süper adamdı evet ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 2 senedir bir patlama göremedim, bu da yeterince uzun bir süre. Barcelona Cesar veya Casillas'ı alamadığı sürece bence bir kaleci almaları gereksiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valdes i volkana benzetiyorum ben.iyi maçları oluyor ama her an ne yapcağı belli olmuyor.cska nın kalecisini çok beğeniyorum ben.birde espanyol un kaleciside bazen efsane kurtarışlar yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valdes'i volkana benzetmenin ne kadar büyük bir küfür olduğundan haberin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 tipleri benziyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Kameni'yi canlı olarak izleme fırsatım olmuyor, ancak Ntv'deki İspanya Ligi'ni anlatan programda her hafta bir kurtarışı ilk beşe giriyor, atletik biri olarak gözüküyor. Fakat, bunun haricinde bir fikrim yok izleyemediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hakkaten volkan'a yapılan çok buyuk bi hakaret bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Hebrew said: Kameni'yi canlı olarak izleme fırsatım olmuyor, ancak Ntv'deki İspanya Ligi'ni anlatan programda her hafta bir kurtarışı ilk beşe giriyor, atletik biri olarak gözüküyor. Fakat, bunun haricinde bir fikrim yok izleyemediğim için. kameni = suleymanu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Valdes'e çok sayıp söverdim ben de, ama özellikle bu sezon baya baya güven veriyor. Ondan iyi kaleciler hala aklıma geliyo, ama gerçekçi bi şekilde bakınca transfer edilebilir olanlar arasında daha iyi bir seçenek olarak sadece Akinfeev var. O da Manchester için falan çok yazılıp çiziliyor. Veya Lloris falan, ama çok çok sayılıdır sonuç olarak. Valdes ayrıca hiç bir zaman Casillas gibi veya iyi zamanlarındaki Cech, Buffon gibi üstün yetenekli olmadı bence. Ama defansla uyumlu ve top çevirirken bile takımın parçası olarak hareket edebiliyor. Süper yetenekli ama dan diye her gelen topu uzaklaştıran bi kaleciden yeğdir Barcelona için, yine de tabi sıralama yaparken ilk aklıma gelen adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 eusebioyu da yabana atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar