fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aslında mutlu değilim kütahyalıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mutlu değilim geckoyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 PATA said: Hayat paran varsa güzel Değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ama o kız arkadaşlık isteğini ilk seferde kabul etseydi çok mutlu bi liseli olurdun bence wastyrx'e +1 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 wastyrx said: PATA said: Hayat paran varsa güzel Değil.. ben de eskiden öyle düşünürdüm. ama hayat paran varsa güzel.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Param var ama hayat güzel değil. Ben ne yapayım? =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 harca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 20 liradan bahsetmiyoruz para derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Biliyorum :D harcamak geçici keyifler veriyo, hayatta paranın satın alamayacağı şeyler zaten hayatın güzelliği. Onlar olmadıktan sonra parayla dünyayı al yine bi etkisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: 20 liradan bahsetmiyoruz para derken aheauhausdfhsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bella said: wastyrx said: PATA said: Hayat paran varsa güzel Değil.. ben de eskiden öyle düşünürdüm. ama hayat paran varsa güzel.evet. Para sana sağlık veriyor mu? Sevgi veriyor mu? Ha fırsat veriyor çoğu şey için ama o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 wastyrx said: Bella said: wastyrx said: PATA said: Hayat paran varsa güzel Değil.. ben de eskiden öyle düşünürdüm. ama hayat paran varsa güzel.evet. Para sana sağlık veriyor mu? Sevgi veriyor mu? Ha fırsat veriyor çoğu şey için ama o kadar.. Sağlık veriyor. Hastalandığında en iyi bakımı alıyorsun. Sevgi de veriyor hiç merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Tamam ben sana para vereyim kurtar istediğim kişiyi ne kadar istiyosan hemde.. çok biliyorsunuz param olsa şöyle yaparım böyle yaparım demeleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ya aslıonda ben 0 25 cm i olumlu bir şey olarak eklemiştim de en üste koymaya üşendim sonradan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben param var ve çok mutluyum YA DA param yok ve çok mutsuzum anlamında söylemedim. çaresiz bir hastalığın vardır istersen trilyoner ol tabi ki bir faydası olmaz, ama daha rahat ve güzel bir hayat yaşamanı sağlar. daha rahat hayatını idame ettirmene yardım eder.her türlü hem fiziksel hem manevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 wastyrx said: Tamam ben sana para vereyim kurtar istediğim kişiyi ne kadar istiyosan hemde.. çok biliyorsunuz param olsa şöyle yaparım böyle yaparım demeleri.. Fakir & Zengin kişinin hastalanma şansı eşit. (Hatta zenginin daha düşük diyebiliriz beslenme vs. den dolayı) Sonuçta hastalandıktan sonra da paran varsa iyileşme şansın daha yüksek. Daha neyi konuşuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bella said: ben param var ve çok mutluyum YA DA param yok ve çok mutsuzum anlamında söylemedim. çaresiz bir hastalığın vardır istersen trilyoner ol tabi ki bir faydası olmaz, ama daha rahat ve güzel bir hayat yaşamanı sağlar. daha rahat hayatını idame ettirmene yardım eder.her türlü hem fiziksel hem manevi. Bu mutluluk vermiyor işte fırsat veriyor birçok şey için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paran yoksa hiçbir şey yapmadan oturursun. Paran varken zilyon tane aktivite-etkinlik-alışveriş yaparsın. Mutluluk veriyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Farinal said: Sağlık veriyor. Hastalandığında en iyi bakımı alıyorsun. Sevgi de veriyor hiç merak etmeyin tezin bu senin dimi? Benim param var ve bu ikisini de bana vermediğini söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolsuz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 her şeyin çoğu zarar. mevcut hayat standardımı sürderecek ve istediğim işi istediğim zaman yapmama izin verecek kadar param olsa baya bir sorunum çözülmüş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 wastyrx said: Farinal said: Sağlık veriyor. Hastalandığında en iyi bakımı alıyorsun. Sevgi de veriyor hiç merak etmeyin tezin bu senin dimi? Benim param var ve bu ikisini de bana vermediğini söylüyorum. Tedavisi olmayan bir hastalıkta elbet bir şey yapılmaz ama tedavi edilebilecek bir hastalığın olsa fakir olsan ölürsün zengin olsan tedavi edersin bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 25cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 wastyrx said: Farinal said: Sağlık veriyor. Hastalandığında en iyi bakımı alıyorsun. Sevgi de veriyor hiç merak etmeyin tezin bu senin dimi? Benim param var ve bu ikisini de bana vermediğini söylüyorum. wastyrx said: 1250 euro çok fazla lan! öğrenci indirimi ya da taksit yok mu yafz Zor günlük.. çok zor hemde, ama bakıcaz bi çaresine ^^ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 İyi bu aralar hayat ya memnunum. Az daha param olsa abuk subuk gitar mitar alsam güzel olurdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar