Seele Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Delphi'de kücük bir programm yaziyorum okul icin bitirme projem. Programm acilirken kullanici adi ve sifre soruyor. Programi kapatinca (diyelim ki 1 ssat sonra). Kullanici programi calistirinca tekrar kullanici adi ve sifre sormadan calismasini istiyorum. Cünkü kullanici adi ve sifre zaten bir kere verilmis oldugu icin. Bu islemi memory yazmak ne kadar dogru bilmiyorum. Ama daha önce yapan varsa nasil yaptigini anlatabilir mi?. Alternatif bir seyde yapabilirim memory yazilacak diye bir sey ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Programi kapattigin anda ram'de tuttugun data da ucar. Farkli bir yol bulman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 registry'ye yazdırırsın, programın klasörüne yazdırırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bir dosyada tutabilirsin bilgileri. hangi saatte login olmuş yazarsın dosyaya tekrar programı açtığında belli bir süre geçmişmi diye kontrol edersin. sınırı aştıysa tekrar login olmasını istersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Registry olayi biraz daha iyi bir yöntem gibi geldi. Bir dosyaya koyup sifreleme olayi aklima gelmisti ama genelde müsterilerimizin öküz adminleri dosya yaratma degistirme gibi bir cok seyi windowsda kisitliyorlar. Reg olayi zaten baya kolay delphide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bitirme projeni ayrıca satabilmeyi başardın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Programı gerçekten kapattırma. X'e basıldığında Traybar'a atsın bişi yapsın ama program arkada çalışır vaziyette kalsın. Tekrar çalıştırılmaya kalkıldığında da kaldığı yerden devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ne yazikki traybar olayini programm icerigi gereyi olmuyor. Program zaten bana ait degil is yerine ait bitince firma satisa sunacak ( hatta alicilari bile belli), kendim satmaya calisirsam basim belaya girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Registry ye direk yazarsan güvenlik açığı vermiş olacaksın, encrypt edip yaz en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar