Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Arkadaşlar, evdeki modemde WEP şifreleme kullanıyordum ancak WPA’ya geçiş yapmak istiyorum ve fakat WLAN cahili olduğumdan birkaç sorum olacak; Şimdi evde bu WLAN e bağlı bir laptop bir de desktop var (adaptör ile wireless bağlanıo kendisi). Ve birisi annemin birisi babamın. Onlar da bağlantı kurma, networking hedeleriyle alakalı ben kadar cahiller :D Şimdi ben bu WEP şifresini ilk kurduğumda onlara sadece anahtar kelimeyi söylemiştim ve bağlanmışlardı. Tutup bi anda modemi WPA ayarlarsam onlar bağlanmaya çalıştıklarında (yani “aaa hadi bi nete bakayım” dediklerinde) sadece yeni anahtarı girmeleri yetecek mi yoksa bağlanma ayarlarını konfigüre etmek lazım mı? Zira ayar yapmak gerekirse feci dayak yerim gibi gelio lol. Gief info plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yeniden sifre isticek baglanmaya calisan bilgisayar, yeni sifreyi girecekler sorun kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 xp ler wpa2 şifrelemesini tanımıyor, ama bunun için güncelleme mevcut. tek sorun bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 sorun çıkarsa gece ararım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mightee said: xp ler wpa2 şifrelemesini tanımıyor, ama bunun için güncelleme mevcut. tek sorun bu olabilir. uwwwwwwww nerden bulucam onu du bakim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=662bb74d-e7c1-48d6-95ee-1459234f4483&displaylang=en bu galba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 evet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 humm bi sn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 wpa ya gecince once baglanmayacak cunku kayitli bi sifre war dicek kayitli wireless listesinden gidip eski baglantiyi silersen yeniden sifre isticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 SP3'suz XP kullaniyosaniz kullanmayin hic. vindoz 98 falan da gorur isinizi. WPA2 bug'i SP3 icin gecerli degil diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ha işte bende onu buldum sp3 var benim xp lerde. o zaman wpa kullanımı vardır die düşünüyorum? :D http://blogs.techrepublic.com.com/networking/?p=502 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 BonePART said: wpa ya gecince once baglanmayacak cunku kayitli bi sifre war dicek kayitli wireless listesinden gidip eski baglantiyi silersen yeniden sifre isticek anladım o zaman son haliyle; modemi wpa ayarlıcam. diğer bilgisayarlarda kayıtlı ağları silicem. hadi bağlan dicem, şifre giricem biticek. sp3 olduğundan da wpa da sorun olmıcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kayitli wireless agi silmesini biliyosun dimi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ağları silmene gerek yok, bağlanayamayınca hacı ne iş diyecek ve şifre soracak tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 wep'ten wpa ya geçince salak macbook şifre yanlıs diye hata vermeye başladı mecbur geri wep'e geçtim bende. (eski şifre sildim ayrıca farklı şifre girdim kullanici adi de gistirdim vs.. yok olmadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 macbukun hala yeni şifreyi wep olarak deniyor olabilir mastic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 fastreloader said: ağları silmene gerek yok, bağlanayamayınca hacı ne iş diyecek ve şifre soracak tekrar benim bildiğim SSID değişmedikten sonra gördüğü SSID yi kendi üzerinde kayıtlı olduğu profilden bağlar. bağülanamayınca da sınırlı baglantı der, win 7 de bağlanırken problem oluştu der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 - xp kullanıyosan SP2 çek kur - wireless SSID değiştir (mutlaka değiştir) - şifreleme tipi wpa yap - 8 haneli şifre yaz - kaydet yeniden başlat - wireless ağları yeniden listele - yeni SSID den ağına bağlan - şifre yaz gir - bağlan bitti.. büyütücek bişe yok bu sırayı izle hjata olması impösibil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar