di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ... ulasmam lazim cok acil. Ben almayi akil edemedim telefonunu. Var midir bilen eden ? Numarayi istemiyorum, Tim seni ariyor cok acilmis deseniz yeter benim icin. Koy gotune al numarayi derseniz o daha guzel olur. Operek uyandiririm direkt =) Hakkatten acil ve onemli bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 facebookdan fln poke fln dicem ama anlamam o islerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Yok yau adam net'te yok tumden. =) Normalde surekli konusuyoruz msn'den falan. Sinavdir, hastadir, keyfi yoktur vesaire vardir bi sebebi lakin dedigim gibi ulasmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 selam sghdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar