Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere version 55i r4.0.2

Bolubeyi

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben bu sphere versionunu çalıştırmak için çektim sphere.ini dosyasında agrre=1 yaptım sonra açmak istediğimde -8 error verdi bunu nasıl kulalnılabilir hale getirebilirim yardımcı olursanzı sevinirim.

Ps:lütfen gereksiz msj atmayınzı bilgim fazla yo ksadece bilginizi paylaşınız..

ty[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi]
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede o sorun vardı spherenın ıcıne scripts , accounts logs klasorlerı ac

bende boyle gecmıstı ama ondan sonra su sorun cıktı sıfremı ayzıyom connette takılıyo sıfre ve acc dogru aynı acc ye baska sıfre yazınca sıfre hatalı dıyo 55i denedıgım zaman gırıyo

ama bu yenısınde gırmıyo baglanıyoda kalıyo oyle consulerda logın oldugu yazıyo ama ekrana gelmıyo _? help me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daring, 30 Temmuz 2004 14:05 tarihinde demiş ki:

su sorun cıktı sıfremı ayzıyom connette takılıyo sıfre ve acc dogru aynı acc ye baska sıfre yazınca sıfre hatalı dıyo 55i denedıgım zaman gırıyo

ama bu yenısınde gırmıyo baglanıyoda kalıyo oyle consulerda logın oldugu yazıyo ama ekrana gelmıyo _? help me

evet arkadaslar[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır

Brightlance Lifespan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bolubeyi, 30 Temmuz 2004 13:17 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben bu sphere versionunu çalıştırmak için çektim sphere.ini dosyasında agrre=1 yaptım sonra açmak istediğimde -8 error verdi bunu nasıl kulalnılabilir hale getirebilirim yardımcı olursanzı sevinirim.

Ps:lütfen gereksiz msj atmayınzı bilgim fazla yo ksadece bilginizi paylaşınız..

ty

Ahanda Tikla Eror Serisi
Sosyal ağlarda paylaş

yardımlarınız için saoun faust saolsun msn den halletti işimi sizin uğraşlarınız içinde saolun evet save dosyası vs vs b iton hata veriordu öğrenmişken bilmeyen arkadaşlarada anlatayım.sphere klasörüünü içine save scripts logs account s klasörleriin yaratın.sonra serveri açmayı deneyin açılamayacaktır uğraşmayın.Sonra logs dosyasına girin warningi bulun orda hatanın ne oldugu yazar(bunu açıklamalı şekidle yazıorum cünkü consolede hata gözükmüor)mesela spheredata.scp not found fln der böle sounla karşılaşırsınzı buyuk ihtimal sorna save klasörüne girip spheredata.scp die bi dosya yaratın bu tür fatallar verdiğinde böel halledebilirsiiniz ondan sonra sorunsuz çalışlıor.
Sosyal ağlarda paylaş

client connected [total:1] ('127.0.0.1 1/1)
dc: Login 'xxx'
ERROR:xx (dc) :Bad Msg (91) ear 65 bytes prv=0d9 , type=4
dc:client discopnnected [total:0] ('127.0.0.1 0/0)

clienti acıyom yazıyom name şifdreyi tıklıyom server da kalıyo

55i de bu sorun olmuyo 55ide denıyom normal gırıyo sorunsuz

ama 55i olan sphere yi sildim bastan yukledim ayni hata 55i dede oldu sizce neden yardım eden arkadaslara tessuker eder etmeyenlere saygımı sunarım
Sosyal ağlarda paylaş

internet'e bağlı olduğunuza emin olduğunuz zaman deneyin.
Yeni sürümlerde local çalışma gibi bir prensip yok ne yazıkki![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...