Bolubeyi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Arkadaşlar ben bu sphere versionunu çalıştırmak için çektim sphere.ini dosyasında agrre=1 yaptım sonra açmak istediğimde -8 error verdi bunu nasıl kulalnılabilir hale getirebilirim yardımcı olursanzı sevinirim. Ps:lütfen gereksiz msj atmayınzı bilgim fazla yo ksadece bilginizi paylaşınız.. ty[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 HA yazmauı unutmuşum birde version 55 rc3r yi nerden indirebilirim tam dosyaalrı ile fp de fln olan var ise link fln koyrsa bahtiyar olurum ty.[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bendede o sorun vardı spherenın ıcıne scripts , accounts logs klasorlerı ac bende boyle gecmıstı ama ondan sonra su sorun cıktı sıfremı ayzıyom connette takılıyo sıfre ve acc dogru aynı acc ye baska sıfre yazınca sıfre hatalı dıyo 55i denedıgım zaman gırıyo ama bu yenısınde gırmıyo baglanıyoda kalıyo oyle consulerda logın oldugu yazıyo ama ekrana gelmıyo _? help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 evet senin dediğinide yaptım ama halen sorun dvm edior.paticik ailesi help me :D[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Daha detaylı hatayı yazarmıısn cevap o hatada yazılı sadece ekrana gelen -8 i değil consolda yazanı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Consodlede hiçbir şey ayzmıor direk tıklayınca error 8 yazıor exiting dior.Bu version ile ilgili araştırmada bulundum fakat patide yok böle bişi yada ben göremedim[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Daring, 30 Temmuz 2004 14:05 tarihinde demiş ki: su sorun cıktı sıfremı ayzıyom connette takılıyo sıfre ve acc dogru aynı acc ye baska sıfre yazınca sıfre hatalı dıyo 55i denedıgım zaman gırıyo ama bu yenısınde gırmıyo baglanıyoda kalıyo oyle consulerda logın oldugu yazıyo ama ekrana gelmıyo _? help me evet arkadaslar[signature][hline]Her İyligin İçinde Bir Kötülük Her Kötülügün İçinde Bir İylik Vardır Brightlance Lifespan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Lifespan, internette ikenmi yapıyor bunu, yoksa değilkenmi?[signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xardas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 agrre=1 yanlış yazmışsın agree=1 şeklinde yazman lazım eğer oradada öyle yazdıysan sphere çalışmaz [Bu mesaj Xardas tarafından 31 Temmuz 2004 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 -8 sanırım save dosyası olmadıgı için veriyodu[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Bolubeyi, 30 Temmuz 2004 13:17 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben bu sphere versionunu çalıştırmak için çektim sphere.ini dosyasında agrre=1 yaptım sonra açmak istediğimde -8 error verdi bunu nasıl kulalnılabilir hale getirebilirim yardımcı olursanzı sevinirim. Ps:lütfen gereksiz msj atmayınzı bilgim fazla yo ksadece bilginizi paylaşınız.. ty Ahanda Tikla Eror Serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yardımlarınız için saoun faust saolsun msn den halletti işimi sizin uğraşlarınız içinde saolun evet save dosyası vs vs b iton hata veriordu öğrenmişken bilmeyen arkadaşlarada anlatayım.sphere klasörüünü içine save scripts logs account s klasörleriin yaratın.sonra serveri açmayı deneyin açılamayacaktır uğraşmayın.Sonra logs dosyasına girin warningi bulun orda hatanın ne oldugu yazar(bunu açıklamalı şekidle yazıorum cünkü consolede hata gözükmüor)mesela spheredata.scp not found fln der böle sounla karşılaşırsınzı buyuk ihtimal sorna save klasörüne girip spheredata.scp die bi dosya yaratın bu tür fatallar verdiğinde böel halledebilirsiiniz ondan sonra sorunsuz çalışlıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 client connected [total:1] ('127.0.0.1 1/1) dc: Login 'xxx' ERROR:xx (dc) :Bad Msg (91) ear 65 bytes prv=0d9 , type=4 dc:client discopnnected [total:0] ('127.0.0.1 0/0) clienti acıyom yazıyom name şifdreyi tıklıyom server da kalıyo 55i de bu sorun olmuyo 55ide denıyom normal gırıyo sorunsuz ama 55i olan sphere yi sildim bastan yukledim ayni hata 55i dede oldu sizce neden yardım eden arkadaslara tessuker eder etmeyenlere saygımı sunarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 internet'e bağlı olduğunuza emin olduğunuz zaman deneyin. Yeni sürümlerde local çalışma gibi bir prensip yok ne yazıkki![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daring Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yani internet yokken yeni surumle server acamazsın evde test etmek ıcın anladım bunuda ama sphere 55i tekrar kurdugumda aynı hatayı verıyo connect te takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar